te plaze, samochody, szybowce i inne duperele maja pobudzic wyobraznie. a ci 'zwykli' ludzie nagrywanymi opiniami maja wzbudzic twoje zaufanie ze faktycznie warto. tylko po ch-ere oni chcieliby to nagrywac? dla rozrywki? no nie. ponownie szczelam, ze cos im sie zaoferowalo w zamian.
jacek-wisniowski-kurs-1-mln-t28303.html
tutaj jest temat o podobnym cwaniaku. ten sam model sprzedazy. super fury, ladne krajobrazy, masa nagran video, zadnych konkretow - tylko patrzcie na mnie jaki jestem zajebisty - ty tez mozesz taki byc - tylko KUP szkolenie (to jedyna taka okazja!!!!! ostatnie wolne miejsca !!!!). jacek tez zalatwia sobie 'aktorow' do nagran opinii. tylko ze obiecuje im za to jakies profity np znizki na kolejne szkolenia, zwrot kosztow, przejazdzke super fura i takie tam. oczywiscie negatywne opinie raz dwa kasowane, straszenie pozwami, w tym tez administratora tego forum ktory ostatecznie sie wypial na jego prawnikow

to smierdzi na kilometr. i jesli ludzisz sie, ze tam jest przedstawiana jakas tajemna wiedza znana tylko im to przykro mi ale jestes w bledzie. jak chcesz szkolenia zaawansowanego to poczytaj to forum. masa wiedzy dostepnej za darmo. jak ci malo to buszuj dalej w necie. a kase zamiast szkolenia zaawansowanego na leasing tego koksika w audi mozesz przelac na biedne dzieci albo marznace zwierzatka. nie ma za co