niemiaszek pisze:bankrut pisze:Czasy Niemiaszka sie skonczyly bezpowrotnie.
To Cię mocno fantazja ułańska poniosła
Nie wiem ktoś Ty i dlaczego mnie oczerniasz wypisując całą masę kłamstw na mój temat, ale taki urok forum ogólnodostępnego, że każdy może napisać co mu ślina na język przyniesie i pokazać wszystkim jaki ma bałagan w głowie...a samo to, że ukrywasz się pod innym nickiem już wiele tłumaczy
Może i byłeś u mnie na szkoleniu- nie wiem -, ale z tego co widzę, to są jakieś żale, gorycz, rozpacz, bo coś poprostu Ci nie poszło na ekg i jednym słowem zaliczyłeś wtopę po szkoleniu, a chcesz mnie obarczyć za to winą... jeżeli tak to współczuję, bo nigdy i nikomu gwarancji nie dawałem, że każdy będzie tylko zarabiał
Nie sprzedaję marzeń i nie mam gralla na fx, a uczę jedynie strategii
Nie mam zamiaru się wdawać z Tobą w dyskusję bo jak mam się odnieść do historii wymyślonej przez Ciebie...
Podaj jakieś fakty, konkrety, screny rozmów, nawet świadków, żebyś mógł potwierdzić swój ślinotok wpisany w pierwszym poście w jaki sposób zostałeś oszukany, bo ja jestem gotów odeprzeć Twój atak na moją osobę.
Spokojnie, spokojnie uderz w stol a norzyce sie odezwa.
Ty zarabiasz ? na tym czym szkolisz? Watpie! Podeslij statement za ostani rok. Tylko swoj!!! Nie zrobisz tego wiadomo. Demo lub klienta konto bedzie łatwo rozpoznac. To podepnij konto pod portal ktory umozliwia wglad w statystyki. A prosilismy cie o to nie raz!! i jak sie okazuje nie tylko my. Wystaw fakture za szkolenie. Wiadomo, nie zrobisz tego bo nie mozesz juz. Pan smutny krazy kolo domu. Dlaczego juz w 'biurze' nie pracujesz

atmosfera zla. No wiadoma sprawa. Dobrymi autami nie lansujesz sie, jakis przybity jestes ostatnio czy co. No trudno jak szlo to szlo. Ech co tam kolejna mila wiadomosc ale jak trafiona:
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Witam,
tez zaznaczam ze chce pozostac anonimowy. Rok temu gralem z niemiaszkiem, wtedy dopiero zaczynalem i wydawalo mi sie ze jest starym wymiataczem, bo jak czesto mowil 'to nie sa czary, tylko ekg'. Nie wiem czy dalej szkoli z systemow dostepnych za darmo "fontanny i teczy". O ktorych dopiero niedawno sie dowiedzialem, ze sa dostepne za free.
Nawet na tym forum:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19314
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3787
System de facto jest bardzo slaby. Przy kazdej probie pytania, czy mozna zajac pozycje, dostawalismy odpowiedz, ze trzeba patrzec czy jeden ze wskaznikow juz zrobil 'dziubek' , a jak zrobil to czy srednia odowiedni kąt ma itd. W kazdym razie, on nie tradowal, jak szkolil, a jak ktos zajal jakas pozycje i wtopil to wytlumaczenie zawsze bylo takie samo: 'cci nie zrobilo czegos tam, stoch nie taki, macd zle' itp. Typowe robienie wody z mozgu. Z tego co wiem mnostwo osob na szkoleniach bylo, a chyba nikt systemem nie gra.
Nikt tez nic nie pisze, tylko dlatego ze koszt szkolenia to 500zl, przynajmniej rok temu tak bylo. Wiekszosc ludzi machnie reka i odpusci. Trzymam za Ciebie kciuki, zebys odzyskal swoje.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kiedys w polskiej komedi aktor powiezial tak: '... Halinka, nie chodzi mi juz o mnie ale o dzieci to dla nich ja to wszystko...'
Mozna tutaj podlaczyc do tego i Cibie i mnie. Ja juz za stary jestem mam juz swoje na karku i dam rade. Ostrzegam innych, bo jak sie dowiedzialem ze syn siostry w polsce chcial isc do ciebie na szkolenie to cos we mnie peklo.
Co do news dostaniesz wszystko w swoim czasie. Spokojnie ok ! -chyba mowiles tak?