Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Każdy ma swój system. Niektórzy mogą mieć serię strat przez kilka godzin/dni/tygodni i na jeden transakcji wyjść na +. Inni wręcz odwrotnie. Nie ma reguły. Moim zdaniem najważniejsze jest regularne zarabianie. Dobre szkolenia są niejako dodatkiem do gry aby oderwać się od wykresów i zobaczyć jak to robią inni. Uważam, że warto się otaczać ludźmi mądrzejszymi do siebie i ciągle się doskonalić/uczyć.

robert555
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: robert555 »

Co do szkoleń, spotkałem się z MB, zaleta, spotkanie twarzą w twarz, to już dla mnie jest plus jesli chodzi o wiarygodność. Co do szkolenia, kolejna zaleta, na realnym rynku, co mi dało szkolenie ? Spoglądam w inny sposób na wykres, z logiką , widzę logiczne zachowanie ceny, mimo że robię błędy jeszcze. W zeszłym tygodniu wynik ponad 300 pips na plus na czysto po SL. Więc jak dla mnie warto, i coraz bardziej sklaniam się do tego co mówi MB, forex jest prosty :-) więc reasumując , dobre szkolenie, dobra wiedza , na pewno tak. Ale bez samodzielnej pracy łatwo nie przyjdzie.

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Jestem po kursie u Niemiaszka, jako totalny beton w kwestii forex i dużej stracie we wcześniejszym okresie - stwierdzić należy, że Niemiaszka to profesionalny człowiek na właściwym miejscu.
Masz problem z zarabianiem kasy na forexie, masz problem ze zrozumieniem swojego postępowania, masz problem ze strategiami - IDŹ DO NIEMIASZKI.

Tyle mogę napisać.
Jako bankrut w życiu, dostałem receptę. Ale nie wierzcie mi, SPRAWDŹCIE. Reszta będzie po waszej stronie to co zawsze chcieliście aby forex na was pracował.

Jeśli chcesz...

robert555
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: robert555 »

Pisząc wyżej miałem na myśli Mighty Baza .

pawlilimicimited

robert555 pisze:Pisząc wyżej miałem na myśli Mighty Baza .
Nie pisałem tego pod twojego posta, zapewne masz racje. Niemniej jednak abstrachując już, to dużo się pisze o cud wiankach, świętych gralach.

Jeśli nauczy się tego co Niemiaszka mówi to wchodzi 100 na 100.

tyle w tym temacie.

Pozdrawiam

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

pawlilimicimited pisze:
Nie pisałem tego pod twojego posta, zapewne masz racje. Niemniej jednak abstrachując już, to dużo się pisze o cud wiankach, świętych gralach.

tyle w tym temacie.

Pozdrawiam
Co wchodzi 100 na 100? :lol:

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

jest gotow, na zarabianie prawdziwych pieniedzy jakie maja stawki za szkolenia niemiaszek i "nieponoszacy strat, nieoddajacy zadnego pipsa" Mighty Buz
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

pawlilimicimited

pawelklos pisze:
pawlilimicimited pisze:

tyle w tym temacie.

Pozdrawiam
Co wchodzi 100 na 100? :lol:

Strzałów, bo wcale nie trzeba 100 pipsów, wystarczy 20 pipsów, 15 pipsów. To jest niewiarygodne. W niektórych przypadkach i to dość często można określić niemalże do pipsa. Ale nie wierz mi, sprawdź.

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

Bylem na szkoleniu u Niemiaszka, bardzo sobie chwale, spokojnie, jasno, prosto, kontretnie.
Stawka nie jest olbrzymia, powiedzialbym ze jest bardzo ludzka, na pewno nie jest taka by byla glownym dochodem.
System zaskoczyl mnie, okazalo sie ze cos prostego moze byc bardzo skuteczne.
Motto Niemiaszka jest w stopce i oddaje ono dokladnie czego mamy sie spodziewac po szkoleniu.

Pozdrowka
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

pawlilimicimited

Wczoraj 105 pipsów, a dzisiaj 46 pipsów. A wszystko to po kursie.

A miałem robić po 20 pipsów. No ale jak się wchodzi na kilku lotach to inna postać.

ODPOWIEDZ