Szkoła Scalpingu
Dziś dwa wejścia i dwie wtopy -11p
p.s grafmax zawsze istniej takie ryzyko jak w drugim (edek) treidzie, liczyłem na wybicie miałem już 15p na plusie ale jest wtopa, straty muszą być
p.s grafmax zawsze istniej takie ryzyko jak w drugim (edek) treidzie, liczyłem na wybicie miałem już 15p na plusie ale jest wtopa, straty muszą być

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Dwa wejścia na S pierwsze wywaliło mnie na SL -8p i poszło w dobrym kierunku dlatego wszedłem jeszcze raz trochę złamałem zasady ale +30p zaliczyłem.
Coś za bardzo nerwowy jestem dziś, wiedziałem ,że pójdzie do pełnego poziomu 1.5900 ale spanikowałem
Zobaczę na dalszy rozwój rynku może jeszcze raz spróbuję wejść jak wtopa to definitywny koniec na dziś
Coś za bardzo nerwowy jestem dziś, wiedziałem ,że pójdzie do pełnego poziomu 1.5900 ale spanikowałem

Zobaczę na dalszy rozwój rynku może jeszcze raz spróbuję wejść jak wtopa to definitywny koniec na dziś
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dziękuję za odpowiedź mandrejkmandrejk pisze:Mam otwarte trzy okienka M1, M5 i H1 obserwuję wszystkie na raz, na H1 kilka krotnie poziom był przebijany ale nie było wybicia, na M5 cena nie zrobiła nowego dołka, na M1 bary zaczęły układać się do góry, z tąd decyzja o zajęciu pozycji długiej.
p.s jeśli cena przebija kilka razy SR to nie znaczy ,że nie wolno wchodzić w pozycję, to zależy od danej sytuacji...

Pozdrawiam scalperów
Dziś jak miałam trochę czasu to grałem na demo zamiast na realu, na laptopie w aucie miałem trochę czasu i złapałem tylko 16p na plus, dziś jedno wejście ale do przodu. Muszę wykasować z kompa wszystkie platformy demo, może zacznę łapać wtedy większe ruchy te z demo 

- adamkaluza
- Pasjonat