Szkoła Scalpingu
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Mr.T pisze:Dlatego jest tylu przegrywających......reverb pisze:Mało kto jest w stanie psychicznie wytrzymać takie zjazdy na realu.

Kolego murdock, jeśli można, w którym miejscu zamykasz pozycje jeśli nie używasz SL-a? 50 pipsów wytrzymałeś - jesteś twardziel ale co ze stoma pipsami? Co kiedy pojawi się -200? A -500? Ile jesteś w stanie wytrzymać? Co jeśli w kilku tradeach nie będzie "szło"? Zamykasz w ogóle coś na minusie czy zawsze czekasz aż się odwróci? Nie wiem ile czasu grasz ale te trade'y które tu wrzuciłeś (wchodzenie na szczytach) oraz fakt nieustawiania SL-i trącają straszną amatorką.
Oczywiście gratuluje Ci wyniku, bo 1000 pipsów w dzień to wynik imponujący ale serio zastanów się co będzie przy stracie 500 pipsów? Masz nieskończony depozyt czy tylko mocne nerwy? Pytam, bo bez tego pierwszego może być ciężko nie zbankrutować.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Mnie tu pachnie Krzysztofem CGood Will Hunting pisze:Co jeśli w kilku tradeach nie będzie "szło"? Zamykasz w ogóle coś na minusie czy zawsze czekasz aż się odwróci? Nie wiem ile czasu grasz ale te trade'y które tu wrzuciłeś (wchodzenie na szczytach) oraz fakt nieustawiania SL-i trącają straszną amatorką.

- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Czy to ważne kiedy się pozycję otwiera? Ważne jest ile można na niej zarobić, czyli kiedy ją zamknąć. AT to chaos wymyślony przez sterników tego rynku. Na M1 otwieram na górkach, ale z perspektywy wyższych TF to jest pędzenie równo z trendem. Pips po pipsie. Nie ma AT i AF. Jest tylko cena i MOJE pozycje. Jedyne co mi jest potrzebne, to płynność i zmienność. Na resztę nie mam już czasu i nerwów.