Jednak nie ma sensu dalej czytać tego wątku. Szkoda czasuADASKO2012 pisze:http://allegro.pl/forex-ea-realne-konto ... 53843.html
No niezły ten twój robot,już zarobiłeś 3600 zł z sprzedaży a pochwalisz się ile ''zarobiłeś''na grze nim?haha
Wszyscy allegrowicze którzy kupią na tej aukcje EA, dostaną rabat 20% na wszystkie EA, które wystawie w przyszłości. Tak jak pisałem za około 2 miesiące wystawie kolejne, które przejdą wstępnie testy na rachunku real. Obecnie już te EA działają w realu na innych moich rachunkach
No to już sklep otwierasz widzę już wiesz co wystawisz za 2 miesiące.![]()
![]()
Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Tutaj sa niestety sami hejterzy w stosunku do sprzedających na Allegro....
i naiwni marzyciele, którym się zdaje, że za kilkaset pln dostaną narzęzie, którym będą zarabiać regularnie i w długim okresiedoriswawa pisze:Tutaj sa niestety sami hejterzy w stosunku do sprzedających na Allegro....
-
- Pasjonat
Nie czytaj tylko załóż działalność gospodarcza!!! urząd skarbowy cie dopadnie.3dvision pisze:Jednak nie ma sensu dalej czytać tego wątku. Szkoda czasuADASKO2012 pisze:http://allegro.pl/forex-ea-realne-konto ... 53843.html
No niezły ten twój robot,już zarobiłeś 3600 zł z sprzedaży a pochwalisz się ile ''zarobiłeś''na grze nim?haha
Wszyscy allegrowicze którzy kupią na tej aukcje EA, dostaną rabat 20% na wszystkie EA, które wystawie w przyszłości. Tak jak pisałem za około 2 miesiące wystawie kolejne, które przejdą wstępnie testy na rachunku real. Obecnie już te EA działają w realu na innych moich rachunkach
No to już sklep otwierasz widzę już wiesz co wystawisz za 2 miesiące.![]()
![]()
nie dopadnie jeśli po prostu odprowadzi podatek od tego co zarobił
http://allegro.pl/sygnaly-forex-signals ... 51037.html
Co powiecie o tym? przeanalizowałem sobie cala aukcje dwa razy , komentarze tez. Nie wydaje sie byc jakims super oszustem a pipsy sa w miare skuteczne , ostatnio dostal negatywa ale sam uwazam ze nie slusznego
Co powiecie o tym? przeanalizowałem sobie cala aukcje dwa razy , komentarze tez. Nie wydaje sie byc jakims super oszustem a pipsy sa w miare skuteczne , ostatnio dostal negatywa ale sam uwazam ze nie slusznego
A na jakiej podstawie prawnej ma go odprowadzić ? Sprzedaż czegoś wiąże się z działalnością.Skuti pisze:nie dopadnie jeśli po prostu odprowadzi podatek od tego co zarobił
Solą życia jest kasa.
-
- Pasjonat
To oszust,większość komentarzy wystawiają inni sprzedawcy po znajomości.enesce pisze:http://allegro.pl/sygnaly-forex-signals ... 51037.html
Co powiecie o tym? przeanalizowałem sobie cala aukcje dwa razy , komentarze tez. Nie wydaje się być jakimś super oszustem a pipsy sa w miarę skuteczne , ostatnio dostał negatywa ale sam uważam ze nie słusznego
Druga jego aukcja już opisywałem jak to wygląda, jak oszukuje frajerów wystarczy poszukać chyba ,ze ktoś bardzo chce to mogę napisać.Te pipsy to abstrakcja!!!W rzeczywistości sam nie gra tylko sprzedaje 100%
Gdyby tak było jak na aukcji był by milionerem.
Wiesz co to jest 1250 pipsow razy 5 lotow to jest ponad 180 tys zl na miesiac w Polsce frajerzy to rosna na drzewach.
Sprzedaż powyżej 3 tys wiąże się z założeniem działalności i wtedy może legalnie odprowadzić podatek.Skuti pisze:nie dopadnie jeśli po prostu odprowadzi podatek od tego co zarobił
Ostatnio zmieniony 10 sie 2013, 14:49 przez ADASKO2012, łącznie zmieniany 1 raz.
Kwota 3000 PLN dotyczy całego dochodu w ciągu roku, więc jeśli dodatkowo pracuje na etacie ( wtedy na pewno zarabia więcej niż 3000 PLN rocznie ) to każda taka sprzedaż musi być rozliczona.ADASKO2012 pisze:Sprzedaż powyżej 3 tys wiąże się z założeniem działalności i wtedy może legalnie odprowadzić podatek.Skuti pisze:nie dopadnie jeśli po prostu odprowadzi podatek od tego co zarobił
Solą życia jest kasa.
enesce pisze:http://allegro.pl/sygnaly-forex-signals ... 51037.html
miałem okazje z tego skorzystać , jeden wielki przekrent , szczerze odradzam gra przeciw trendowi rzadko kiedy było realizowane TP , wiecznie był wybijany SL , a o zwrocie kasy możecie zapomnieć
nie polecam , wręcz odradzam wszystkim !!!