Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

3dvision pisze:i jak widać od 13 czerwca bardzo łądnie sie spisuje
to już miesięcznicę masz za sobą. :wink:

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Sorry nie zauważyłam. Zwracam honor!

Dzis zobaczyłam na stronie Pana Roberta Smuga ze ma widać spore kłopoty ze wykorzystywał logo forbes

http://newstrader.pl/

Niby taki Pro przedsiębiorca i trader i na taka wpadkę sie złapać.
Pamietam ze forbes, CNN itp miał na swojej stronie z robotem a teraz oświadczenie i przeprosiny.
Ciekawe czy mu sprawę zrobili.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

3dvision pisze:Wiedziałem że prędzej czy pózniej opiszecie tą aukcję w tym wątku :-) Ta aukcja z tym EA jest moja więc jeśli macie jakieś pytania to pytajcie odpowiem w miare możliwości.

Czego backtesty od 20009 - bo takie poprostu jakiś czas temu ściągałem dane i moim zdanim powinny wystarczyć. Próbuje teraz z Dukascopy pobrać dane od 2007 - poprzez paltforme Jforex. NIestey jednak po kliknięciu na pobierz dane pokazuje 0% i nic nie idzie - nie mam pojęcia dlaczego ??? Może wy wiecie.??

Co do konta real - to oczywiście jest to konto realne z prawidziwym depo.
Wg. backtestów robot powinien ładnie zarabiać , narazie 2 miesiące to potwierdzają.

Co do złośliwości, że gram 0,01 lub 0,02 lota - to tak gram aby MM był odpowiedni do depo i ustawień EA.
ADASKO2012 - chciałbym zobaczyć w realu te twoje zlecenia po 20 lotów :-) ( na demo każdy potrafi wcisnąć BUY/SELL 20 lotów)
Możesz potwierdzić transakcje w myfxbooku ? co do lota to to jest bez znaczenia, jak EA działa to jak ktoś ma depo to i 0,1 pociśnie czy lotem, oczywiście ja o EA mam swoje zdanie i nie dałbym realnej kasy nigdy robotowi :-)

3dvision
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 3dvision »

tzn. jak potwierdzić tranzakcje na myfxbook?

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Długo nie trzeba czekać jak koledze 3dvision posypał sie negatyw.

http://allegro.pl/show_user.php?uid=17806305

Teraz pewnie posypia sie kolejne....tak to juz jest z ea za 300zl. Uważam ze warto dac dużo wiecej za bardzo dobre ea a nie kupować tanich. W życiu zazwyczaj jest co tanie to drogie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

3dvision pisze:tzn. jak potwierdzić tranzakcje na myfxbook?
w opcjach masz weryfikację konta czy to real czy demo :-) na ten moment masz niepotwierdzone.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Microbi pisze:
3dvision pisze:tzn. jak potwierdzić tranzakcje na myfxbook?
w opcjach masz weryfikację konta czy to real czy demo :-) na ten moment masz niepotwierdzone.
Ale depozyt wpłacał 2 razy. Na demo raczej niewykonalne. Pierwszy raz 300 zł i dlatego ma zysk 60 % :)
Ale małym druczkiem już tylko 12 % ;)

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

Robot oparty o wskaznik RSI,BB i Stoch- lekki grid.Tak mi sie wydaje.

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

3dvision
Co do złośliwości, że gram 0,01 lub 0,02 lota - to tak gram aby MM był odpowiedni do depo i ustawień EA.
ADASKO2012 - chciałbym zobaczyć w realu te twoje zlecenia po 20 lotów :-) ( na demo każdy potrafi wcisnąć BUY/SELL 20 lotów)

To odpowiadam:
Widząc po twoim piśmie pewnie pykasz na mt4, a ja ta platformę omijam szerokim lukiem:)z rożnych przyczyn.
Gram od 2 lat swoim systemem z gry na grę jak depo rośnie zwiększam kwotę.Zaczynałem od 1.5 lota .20 lotów wchodzi tak samo jak 1 lot wiec bez różnicy. Ostatnio akurat zaliczyłem wpadkę ponad 20 tys straty ale myślę będzie lepiej.Takich systemów co zarabiały w przeszłości to mam multum,ale tym co teraz gram uczy cierpliwości{tylko kilkanaście zagrań w roku}i mam dobrze opracowana obronę przed stratami w razie rożnych zdarzeń{nie pozwolę na wyczyszczenie konta}.Patrzac kilka lat wstecz tez było nie ciekawie ale w razie kilku dobrych zagrań można dużo zyskać.
A co do gry 0,01 czy 0,02 lota to odpowiada twojemu depo to nie dziwie się,ze sprzedajesz haha
Widze,ze więcej zarobisz z sprzedaży niż z gry.

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Granie depozytem 300-1300 zł to zabawa i nie da sie z tego wyżyć. Aby z forexu żyć i nie pracować to minimum od 50 tys pln depozyt, dobry automat i miesięcznie mozna zarobić od 5 tys wzwyż.

Dobrze Adasko napisał ze gość zarabia na sprzedaży automatu a nie na grze nim.

ODPOWIEDZ