Można, otwierasz nowy wykres z daną parą walutową i gotowe.matix pisze:Czy można mieć kilka EA otwartych na jednym rachunku przez jednego i tego samego Metatradera?
Na jednym wykresie może być tylko jedno EA
Byłaby taka możliwośćmysje_hood pisze:ponawiam pytanie. czy bylaby mozliwosc wlaczenia do ea czegos na zasadzie - jezeli kurs pojdzie w "niewłaściwą" stronę o ileś pipsów to otwiera sie następna pozycja?
chodzi mniej więcej o cos takiego http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=6131
GPB to nie EUR !raidman pisze:Kurcze wszystko niby ładnie pięknie ale jedna rzecz mnie martwi i nie daje mi spokoju. GPBUSD i EURUSD są silnie skorelowane i wykresy ich są bardzo podobne ale ruchy ceny są na GPBUSD o wiele większe... Rozumiecie o ci mi chodzi? Dziś np duży ruch na edku = 170 pipsów a ten na kablu to już 270 pipsów.![]()
EEE naprawdęszyslak pisze:GPB to nie EUR !raidman pisze:Kurcze wszystko niby ładnie pięknie ale jedna rzecz mnie martwi i nie daje mi spokoju. GPBUSD i EURUSD są silnie skorelowane i wykresy ich są bardzo podobne ale ruchy ceny są na GPBUSD o wiele większe... Rozumiecie o ci mi chodzi? Dziś np duży ruch na edku = 170 pipsów a ten na kablu to już 270 pipsów.![]()
Wiem wiempiter321 pisze:Arbitraż trójkątny to zupełnie inna bajka niż to co jest w tym wątku poruszane.raidman pisze:Na oandzie pzy arbitrażu trójkątnym różnice są regulowane wielkością jednostek, z tego co widzę u kolegi Astra, wtedy jest gitara.