Super Dobre Trejdy!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Oczywiście że nie bez SL
.
Czasem jest to hedge (tak jak w tym przypadku), a czasem zwykły "SL". W przypadku pozycji sell był na 1431.50
Pozdrawiam
PS. Ostatnio rozluźniłem trochę politykę SL i skończyło się to tragicznie. Dopiero z połowy strat się wygrzebałem. W powyższym wypadku wszystko był skalkulowane jak należy.

Czasem jest to hedge (tak jak w tym przypadku), a czasem zwykły "SL". W przypadku pozycji sell był na 1431.50
Pozdrawiam
PS. Ostatnio rozluźniłem trochę politykę SL i skończyło się to tragicznie. Dopiero z połowy strat się wygrzebałem. W powyższym wypadku wszystko był skalkulowane jak należy.

free picture hosting
Powinno jeszcze polecieć i z wyjściem się nie popisałem ale nie ma to jak z ruchu ceny zabrać 50% więcej

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.