Strategia Phila Newtona

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

moj brat mial kiedys wolne kilkanascie tys i byl na kilku szkoleniach u roznych <guru> po czym stwierdzil ze wszystko to juz widzial zero odkrywczej wiedzy a sam zaczynal od tego forum. stwierdzil ze nic sie nowego nie nauczyl ponad to co jest tutaj. (na priw moge ci napisac o poszczegolnych szkoleniAch z tego co wiem od niego). zostal przy tym co robil sam. jedyna osoba u ktorej chcial odbyc szkolenie a mu odmowila z racji ze tego nie prowadzi to Piotr Mleczko. facet kiedys tu prowadzil dziennik z naprawde szalonymi profitami w stosunku do ryzyka.
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
ka7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ka7 »

no wlasnie ciekawe czy ktos z forum bral udzial w szkoleniu seby, mnie troche odstraszyla kasa, bo lacznie to ponad 4 kola zlotych, z drugiej strony fxlamer nie jest tanszy , wiec ciekawym czy po szkoleniu rzeczywiscie sie czesze taki hajs;), moze ktos kto byl by sie wypowiedzial
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,

ODPOWIEDZ