dobra robota

otwarlo chyba 3 na M15 i troche wiecej na M5. niestety mam teraz wylaczony komputer ze stomperem wiec nie powiem ci dokladnie godziny..mbor112 pisze:Panowie otwarło wam dzisiaj w nocy pozycje?
Jak tak to o któej?
otwarlo chyba 3 na M15 i troche wiecej na M5. niestety mam teraz wylaczony komputer ze stomperem wiec nie powiem ci dokladnie godziny..mbor112 pisze:Panowie otwarło wam dzisiaj w nocy pozycje?
Jak tak to o któej?
Myślę, że nie musisz się męczyć i tak już wiele zrobiłeś a większość ludzi, którzy siedzą w kodowaniu wiedzą co oznacza większość błędów (są one wyjaśnione w dokumentacji mql4). Wielkie dzięki ;-)sztachu pisze:Zrobiłem wersję po polsku, jak będę miał więcej czasu przetłumaczę kody błędów na końcu skryptu. Spróbujcie ustawić sl 30 i tp 50 - spread, oraz ExtrimProfit=true, powinny być dobre efekty. Pozdrawiam i życzę udanych transakcji.
pewnie dales inna pare niz eur/gbp.hyperbiz pisze:Wiecie co, przyznam że nie mam doświadczeń z EA, ale jak włączyłem to na testerze, to system był mocno do tyłuCoś skopsałem??, ustawienia dałem jak powyżej...
bede zamieszczac na koniec tygodnia zeby sie bajzel tu nie zrobilluka...18 pisze:Witam,
Czy moze ktos zamieszczac wyniki EA na żywo?? PO kazdym dniu podsumowanie. Niestety ja nie dokonca mam czas na testowanie tego EA np na demo i dlatego wyniki ode mnie byly by poszarpane.
Dziekuje i pozdrawiam Łukasz