Stomper
u mnie na demkach od wczoraj zarobilo:
na M15 = 44$
na M5 = 40$
systemik ma perspektywy, tylko troche szkoda, ze nie za bardzo wiemy jak dziala a zeby sie dowiedziec trzeba tysiaka wylozyc
na M15 = 44$
na M5 = 40$
systemik ma perspektywy, tylko troche szkoda, ze nie za bardzo wiemy jak dziala a zeby sie dowiedziec trzeba tysiaka wylozyc

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
A i tak się nie dowiesz bo dostaniesz to co masz - wersje skompilowaną.raposo pisze:u mnie na demkach od wczoraj zarobilo:
na M15 = 44$
na M5 = 40$
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
a bo to sie placi za to co juz mam? no to superTig3r pisze:A i tak się nie dowiesz bo dostaniesz to co masz - wersje skompilowaną.raposo pisze:u mnie na demkach od wczoraj zarobilo:
na M15 = 44$
na M5 = 40$

to moze dekompilator czy cos w tym stylu trzeba zakupic - uzytek dla pokolen

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
luka...18 a otworzylo ci jakas pozycje od rana? bo u mnie czysto od 1:40 co jest troche dziwne...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu