Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
inwestor2006
Gaduła
Gaduła

Re: Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci

Nieprzeczytany post autor: inwestor2006 »

Harvey pisze:
inwestor2006 pisze:
Harvey pisze:A powiedz mi tego Twojego tajemnego potwierdzenia wolumenu szukasz na jakich TF ? jak w przypadku fal m5 - m15 ?
nie ma reguły...może to być m5, może m1 a może m15 a czasem nawet m30

A w tym przypadku ? jaki to był TF?
pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

inwestor2006 pisze:przepraszam jeśli się mylę
dobre masz te swoje "kreski" :wink: :564:

wyczekałem MR1 1.1196, ale poślizg złapałem przy pierwszym podejściu, bo reakcja na odbicie było 3 pipsy, więc też mi S weszła 3 pipsy niżej niż kreska :(

zobaczymy co się z tego wyklaruje, ale określając ten poziom to zakres korekty mniej wiecej do ilu Ci wychodził :?:
po mojemu powinni cofnąć do 1.1157/60 :idea:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

niemiaszek pisze:
inwestor2006 pisze:przepraszam jeśli się mylę
dobre masz te swoje "kreski" :wink: :564:

wyczekałem MR1 1.1196, ale poślizg złapałem przy pierwszym podejściu, bo reakcja na odbicie było 3 pipsy, więc też mi S weszła 3 pipsy niżej niż kreska :(

zobaczymy co się z tego wyklaruje, ale określając ten poziom to zakres korekty mniej wiecej do ilu Ci wychodził :?:
po mojemu powinni cofnąć do 1.1157/60 :idea:

jeżeli tworzy się dupny long to korekta zasięg nawet pod 1.1030...a juz raczej na 90% pod poziom 1.1080...ale niemiaszku...nie mówmy hop...niech to zejdzie i będziemy świętować bo póki co ryzyko Lki i wyjebki jest duże ale ale sam fakt że po rajdzie 110 pips trafiłem w punkt dosłownie do ułamka pipsa świadczy ze jest dobrze!!!

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

inwestor2006 pisze:nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie
chyba największe mielenie ceny było w przedziale 1.1186/1.1177 :idea:

możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć na podstawie swojego wskaźnika od volumenu :?: :wink:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
Harvey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Harvey »

[/quote]

pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce[/quote]

Ok spoko po prostu myślałem że jezeli masz tajny wskaźnik którego używasz i zakładając że ja go nie mam , czyli nie mam takich danych jak Ty nie będe w stanie rozgryźć tego elementu. Ale Jeżeli mam być szczery to zapytałem z czystej ciekawości. I nie wiem jaka w tym tajemnica ale niech Ci będzie. 95 poszedl short z SL powyżej tych high z 07.27
"trading is waiting"

Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html

Follow The Momo

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

niemiaszek pisze:
inwestor2006 pisze:nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie
chyba największe mielenie ceny było w przedziale 1.1186/1.1177 :idea:

możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć na podstawie swojego wskaźnika od volumenu :?: :wink:

potwierdzam w 100% przyjacielu

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

Harvey pisze:
pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce[/quote]

Ok spoko po prostu myślałem że jezeli masz tajny wskaźnik którego używasz i zakładając że ja go nie mam , czyli nie mam takich danych jak Ty nie będe w stanie rozgryźć tego elementu. Ale Jeżeli mam być szczery to zapytałem z czystej ciekawości. I nie wiem jaka w tym tajemnica ale niech Ci będzie. 95 poszedl short z SL powyżej tych high z 07.27[/quote]

ja nie wiem co Wy macie z tym tajnym...:)to żaden tajny wskaźnik, fakt nie ma go nigdzie bo jest zrobiony specjalnie dla mnie ale to nic tajnego...:)

a co do shorta...to moim zdaniem to dobry wybór aczkolwiek ja obserwuje rynek i w kazdej chwili moge sie ewakuowac bo mnie sie to nie podoba ze poziom 1.1195 został wybity i nie ma na niego reakcji!!!!no ale dam czas rynkowi...to w koncu klacz biedna...musi miec czas by pociagnac

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

inwestor2006 pisze:pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce
Po raz kolejny super pomogłeś koledze z forum :D naprawdę super merytoryczna odpowiedź :D to tylko kolejny argument, że napisałem prawdę o tobie w tej jak nazwałeś "rozprawce"...
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

ODPOWIEDZ