pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawceHarvey pisze:inwestor2006 pisze:nie ma reguły...może to być m5, może m1 a może m15 a czasem nawet m30Harvey pisze:A powiedz mi tego Twojego tajemnego potwierdzenia wolumenu szukasz na jakich TF ? jak w przypadku fal m5 - m15 ?
A w tym przypadku ? jaki to był TF?
Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci
-
- Gaduła
Re: Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci
-
- Gaduła
przepraszam jeśli się mylę
-
- Gaduła
nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dobre masz te swoje "kreski"inwestor2006 pisze:przepraszam jeśli się mylę

wyczekałem MR1 1.1196, ale poślizg złapałem przy pierwszym podejściu, bo reakcja na odbicie było 3 pipsy, więc też mi S weszła 3 pipsy niżej niż kreska

zobaczymy co się z tego wyklaruje, ale określając ten poziom to zakres korekty mniej wiecej do ilu Ci wychodził

po mojemu powinni cofnąć do 1.1157/60

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Gaduła
niemiaszek pisze:dobre masz te swoje "kreski"inwestor2006 pisze:przepraszam jeśli się mylę![]()
![]()
wyczekałem MR1 1.1196, ale poślizg złapałem przy pierwszym podejściu, bo reakcja na odbicie było 3 pipsy, więc też mi S weszła 3 pipsy niżej niż kreska![]()
zobaczymy co się z tego wyklaruje, ale określając ten poziom to zakres korekty mniej wiecej do ilu Ci wychodził![]()
po mojemu powinni cofnąć do 1.1157/60
jeżeli tworzy się dupny long to korekta zasięg nawet pod 1.1030...a juz raczej na 90% pod poziom 1.1080...ale niemiaszku...nie mówmy hop...niech to zejdzie i będziemy świętować bo póki co ryzyko Lki i wyjebki jest duże ale ale sam fakt że po rajdzie 110 pips trafiłem w punkt dosłownie do ułamka pipsa świadczy ze jest dobrze!!!
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
chyba największe mielenie ceny było w przedziale 1.1186/1.1177inwestor2006 pisze:nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie

możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć na podstawie swojego wskaźnika od volumenu

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
[/quote]
pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce[/quote]
Ok spoko po prostu myślałem że jezeli masz tajny wskaźnik którego używasz i zakładając że ja go nie mam , czyli nie mam takich danych jak Ty nie będe w stanie rozgryźć tego elementu. Ale Jeżeli mam być szczery to zapytałem z czystej ciekawości. I nie wiem jaka w tym tajemnica ale niech Ci będzie. 95 poszedl short z SL powyżej tych high z 07.27
pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce[/quote]
Ok spoko po prostu myślałem że jezeli masz tajny wskaźnik którego używasz i zakładając że ja go nie mam , czyli nie mam takich danych jak Ty nie będe w stanie rozgryźć tego elementu. Ale Jeżeli mam być szczery to zapytałem z czystej ciekawości. I nie wiem jaka w tym tajemnica ale niech Ci będzie. 95 poszedl short z SL powyżej tych high z 07.27
"trading is waiting"
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
-
- Gaduła
niemiaszek pisze:chyba największe mielenie ceny było w przedziale 1.1186/1.1177inwestor2006 pisze:nie wiem czemu ale mam zerwane połączenie z platformą...inne mt4 chodzą a liteforex nie![]()
możesz to potwierdzić lub zaprzeczyć na podstawie swojego wskaźnika od volumenu![]()
potwierdzam w 100% przyjacielu
-
- Gaduła
pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce[/quote]Harvey pisze:
Ok spoko po prostu myślałem że jezeli masz tajny wskaźnik którego używasz i zakładając że ja go nie mam , czyli nie mam takich danych jak Ty nie będe w stanie rozgryźć tego elementu. Ale Jeżeli mam być szczery to zapytałem z czystej ciekawości. I nie wiem jaka w tym tajemnica ale niech Ci będzie. 95 poszedl short z SL powyżej tych high z 07.27[/quote]
ja nie wiem co Wy macie z tym tajnym...:)to żaden tajny wskaźnik, fakt nie ma go nigdzie bo jest zrobiony specjalnie dla mnie ale to nic tajnego...

a co do shorta...to moim zdaniem to dobry wybór aczkolwiek ja obserwuje rynek i w kazdej chwili moge sie ewakuowac bo mnie sie to nie podoba ze poziom 1.1195 został wybity i nie ma na niego reakcji!!!!no ale dam czas rynkowi...to w koncu klacz biedna...musi miec czas by pociagnac
- profession
- Pasjonat
Po raz kolejny super pomogłeś koledze z foruminwestor2006 pisze:pozwól że to zostanie tajemnicą...konkretny TF to też element systemu, nie idź śladem naszego kolegi...w sumie to chyba Ty jako pierwszy piwo stawiałeś po jego szlachetnej rozprawce

Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.