JAREK67 pisze:Widzę, że lekko hedżujesz pozycje chyba? To chyba zamiast tych dalekich stop lossów, o których pisałeś na początku.
Faktycznie stabilnie do góry.
Zwykła, cinkciarska piramidka.

JAREK67 pisze:Widzę, że lekko hedżujesz pozycje chyba? To chyba zamiast tych dalekich stop lossów, o których pisałeś na początku.
Faktycznie stabilnie do góry.
Co to za transakcje? A no stabilnego systemu, który działa od 1980 roku.Ink. pisze:Co to za transakcje gdzie systematycznie duży profit jest oddawany ?
Jarek mnie uprzedził
Może nie będę wchodził w same szczegóły handlu walutą, aby niektórzy koledzy nie mieli pretensji. Wielu z nas na noc nie zasypiała z kasą, szczególnie z dolarami, tylko oddawaliśmy je do zaprzyjaźnionych ludzi w tych dwóch bankach. Oni byli chyba najlepiej opłacanymi polskimi bankierami.JAREK67 pisze:Fajnie się czyta to co piszesz. Byłoby jeszcze ciekawiej gdybyś okrasił dziennik kilkoma screenami. Zastanawiam się gdzie w latach 80'-ych analizowałeś wykresy?
BTW. Myślałem, że ja jestem dinozaurem na tym forum. Ale widzę, w tamtych latach to bym ci pewnie najwyżej mógł po papierosy skoczyć.
Wykres z naniesionymi transakcjami?Ink. pisze:Wrzuciłeś spis ze środka twojej historii, gdzie akurat nie ma tych szczytów w krzywej kapitału a nie ostatni, dlaczego? druga sprawa lepiej i przejrzyściej wrzucić wykres z naniesionymi transakcjami niż taką listę