Na PW uzgodnimy szczegóły.
Niech moc i NADZIEJA zostanie na tym jurnalu

SEEYAA

Adriano. Daj na luz. Masz zapewne: pieniądze, zdrowie, szczęśliwe życie rodzinne. Brakowało ci tylko pomasowania ego. No i masujący się szybko znaleźli.Adrianoforex pisze:MasterFX masz odmienne zdanie i takie twoje prawo. Powtarzam to nie dział systemy i strategia, gdzie "uczyłbym" innych jak inwestować pieniądze na FOREX według ściśle określonych zasad. To dział journal, gdzie piszę po to, aby nikt mi nie zarzucił, że dużo gadam a sam nic nie osiągam. I to nie przyszłość pokazuje, kto miał rację tylko PIT, który co roku składasz w urzędzie skarbowym.![]()
![]()
![]()
Powtarzam wybór TF 5 to kwestia dopasowania do mojego charakteru. To kwestia ilości nadarzających się okazji inwestycyjnych. Po prostu gra na wyższych interwałach czasowych kłóciłaby się ze mną.
Zawsze zamiast gadania możemy porównać, kogo system jest bardziej skuteczny. Zakładamy konta mikro u tego samego brokera, wpłacamy taki sam depozyt i zamiast czczego gadania pokazujemy kto jest krową a kto traderem.Po roku, czy 6 miesiącach sprawdzamy. A właściwie to na bieżąco moglibyśmy wklejać to na forum.
Ink. Niczego nie zrozumiałeś z mojego wpisu. Ale nie ciebie to dotyczy, więc pewnie dlatego.Ink. pisze:Jarek 29 stron masz napisane ze nie ma przepisu ani sposobu na sukces jest tylko ciężka praca a ty dalej prośba o magiczne setupy