Kimkolwiek pisze:wiec jak? poniedzialek to dzien w ktorym odpalisz FF i live trading ku uciesze midasa i innych?
A można zrobić to z data od poniedziałku tak aby nie było widać tego co wcześniej testowałem?
Kimkolwiek pisze:wiec jak? poniedzialek to dzien w ktorym odpalisz FF i live trading ku uciesze midasa i innych?
MożnaAdrianoforex pisze:Kimkolwiek pisze:wiec jak? poniedzialek to dzien w ktorym odpalisz FF i live trading ku uciesze midasa i innych?
A można zrobić to z data od poniedziałku tak aby nie było widać tego co wcześniej testowałem?
lucek pisze:MożnaAdrianoforex pisze:Kimkolwiek pisze:wiec jak? poniedzialek to dzien w ktorym odpalisz FF i live trading ku uciesze midasa i innych?
A można zrobić to z data od poniedziałku tak aby nie było widać tego co wcześniej testowałem?Podłączysz konto to zobaczysz wszystkie opcje. Pozdrawiam
A do tego czasu na stukamy kolejne 150 stronAdrianoforex pisze:A to dzięki. U mnie z angielskim bardzo słabo. Ja tylko umiem "czejncz many" jakby co to zwrócę się o pomoc.
rafmax pisze:No to teraz wszyscy czekamy jaka bedzie wymówka żeby nie otwierac. Ktoś ma jakies pomysły?
Leonardo pisze:Chłopaki trochę wiary w ludzi w końcu jakiś konkret i tylko tydzień czekania![]()
Adrianoforex jeśli myślisz wywiązać się ze swej deklaracji,
to mi nie pozostaje życzyć nic innego a tylko powodzenia w tradingu.
Pozdrawiam,
Leo
Odwracanie całej sytuacji w żart to kiepski chwyt a już na pewno bardzo ogranyAdrianoforex pisze: Ja mam, ja mam. Może taka, że im dłużej będę przeciągał to tym wiecej wyświetleń będzie w temacie? Dobrze idę? A moze, ze mój PIT na tle dziennika łódzkiego to zasługa fotoshopa i reklamuję tak na prawde dziennik łódzki a nie swoje dochody.![]()
![]()
![]()
![]()