Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Stabilny portfel "konika"

Post autor: Kimkolwiek »

rzucilem okiem na wykresy. Ale dzis przeczytam od deski do deski. Lekturka ciekawa
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Post autor: hhhllllh »

nie ma to jak wymieniac sie pustota na privie i komentowac ogolnie tajemnice zarabiania ktoreej nie ma pomiedzy demowcem co ma schizy ze live a grodowcem co konta nowe zaklada w celu nalapania ziomali

gdzie ta twoja armia z podgladu cos czytalem o 40 osobach, czemu tu sie nit nie wypowiada poza tymi co sienie daja zidiocic, toba i jednego przydupasa ktory nadaja sie w obramowania i podziwianie ?

nie wystartuje w czyms co nie bedzie mialo miejsca,
nawet nie wiesz co oznacza moj nick, nie wiesz bo sie nie znasz na niczym innym

raf mialem wkleic to samo ale szkoda mi bylo czasu

adriano fajnie ze masz 100k z doractwa, szkoda ze masz - 20 k na gridzie.

ja nie sieje sposkow ze jestes od admina, ale sieje ze cie jeszcze stad nie usuneli bo po co, licza sie klikniecia

jako ze jestes niereformowalny, masz swoj swiat i swoje kredki, mozna na ciebie pluc a ty bediesz udawal ze pada to nie widze sensu by cokolwiek pisac i nakrecac ten bajzel.

nie wiedzialem ze na zamknietych daja dostep do neta

i adrian pisz juz co chcesz nawet juz tu nie zagladne
zostales przewidziany do konca twego bytu tu
a na koncu bedzie wycie
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 15:56 przez hhhllllh, łącznie zmieniany 2 razy.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Kimkolwiek pisze:rzucilem okiem na wykresy. Ale dzis przeczytam od deski do deski. Lekturka ciekawa
Jakby co późno kładę sie spać. jestem ciekaw twoich uwag.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

hhhllllh pisze:nie ma to jak wymieniac sie pustota na privie i komentowac ogolnie tajemnice zarabiania ktorego nie ma-

To fakt widać to po twoim PIT i aucie na wycieczce w USA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A PIT inwestycyjny wkleisz czy nie z zyskami z instrumentów pochodnych????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

hhhllllh pisze:nie ma to jak wymieniac sie pustota na privie i komentowac ogolnie tajemnice zarabiania ktorego nie ma-

Szczególnie widać to po twoim PIT (gdzie żona zarabia wiecej od ciebie) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i fotce z wycieczki do USA, gdzie przy każdym aucie robiłeś słit focię. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

nie zdaze napisac a wy juz 5 postow w przod na f5 siedzicie ?

adrian ociekasz bystroscia jak kim, juz nie wiem jak to skomentowac.

kim juz sie pruje ten twoj avatar to strzal w 10.

adriano ty nawet nie wiesz co oznacza moj nick, bo ty nic nie wiesz
i to nie wysyp 1 postowcow, to nie sa konta special for u, ty chcialbys by tak bylo ale nie jest
nie kazdy nie posiada zycia i potrafi wyklepac 1000 postow w rok by nie byc jednopostowcem
twoje 1000 postow warte mniej jak niektorych jeden

i juz naprawde znikam bo kimowi puszczaja zwieracze, nie chcial bym by forum stracilo tak cenny element a adriano przydupasa.

zenua i beka z was
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 15:49 przez hhhllllh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

zawsze sie zastanawialem po co ludzie to robia. fotki przy obcych samochodach. A jakby wlasnisciel akurat wracal to co bys zrobil? sory, me photo no problem okej?

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

hhhllllh pisze:nie zdaze napisac a wy juz 5 postow w przod na f5 siedzicie ?

adrian ociekasz bystroscia jak kim, juz nie wiem jak to skomentowac.

kim juz sie pruje ten twoj avatar to strzal w 10.

adriano ty nawet nie wiesz co oznacza moj nick, bo ty nic nie wiesz
i to nie wysyp 1 postowcow, to nie sa konta special for u, ty chcialbys by tak bylo ale nie jest
nie kazdy nie posiada zycia i potrafi wyklepac 1000 postow w rok by nie byc jednopostowcem
twoje 1000 postow warte mniej jak niektorych jeden

i juz naprawde znikam bo kimowi puszczaja zwieracze, nie chcial bym by forum stracilo tak cenny element a adriano przydupasa.

zenua i beka z was
ja wiem co znaczy twoj nik
hhhlllllhera znowu po pijaku tradowalem i mc

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

oj kim, znowu nie zdazylem sie wylgoowac a tu juz odpisales na f5 wiec ci podpowiem by cie usiwadomic

moj nick przestawia slownie swing twojej bystrosci od urodzenia do teraz, ale co ty tam wiesz, liczy sie fejm i byc guru.

i jako ze was za raczke trzeba to prosze

Google>grafika> PIT
google>grafika> me on ferarri

to mialo uswiadomic jak latwo robic w necie kogos kim sie nie jest, ale wasza bystrosc podpowiada to co ma podpowiadac, bo sami tak funcjonujecie, normalnie idiocenie na maksa.

miliardów pipsów życze
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 15:58 przez hhhllllh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Leonardo »

Pozwolę sobie rozczlonkować twoją wypowiedź i sensownie poklikać :564:
Adrianoforex pisze:Leonardo jestes w błędzie ale takie twoje prawo.
A to na jakiej podstawie do takich wniosków dochodzisz? Szczycisz się jednym statementem niewiadomego pochodzenia.

Nawet jeśli ja jestem w błędzie to widocznie Tobie to jak najbardziej odpowiada, bo nie robisz dosłownie nic
by udowodnić takim jak ja czyli mających Cię za bajkopisarza, mitomana podejrzewających u Ciebie jakąś schizofrenię.
Adrianoforex pisze:Odmiennie myślący, ciut starsi i piszący w inny sposób niż reszta sa tutaj mniejszością i kolorytem.
Bo tu właśnie o ten koloryt chodzi, wypisujesz cuda nie widy na kiju :D wklejasz coś co ja mogę zrobić w PhotoShopie.

A jak jesteś taki dobry wpłać te 200zł podepnij pod Myfxbook i pokaż że potrafisz zarabiać.
Nie chcesz tracić kasy to pokaż na demo, jak to czytam to mam coraz większe wątpliwości
co do twoich umiejętności, leming łyknie wszystko ale jak ktoś myśli to jest gorzej.

Wtedy zaczyna się wmawiać myślącemu zazdrość, zawiść :D
Adrianoforex pisze:Problem leży gdzie indziej. Większośc gada a kompletnie nic nie wkleja. PIT to już wogólę tutaj czarna magia.
Myślisz że te wypociny wklejane ktoś znający się na ówczesnej technice i myślący racjonalnie weźmie za autentyczne?
Każdy jeden obrazek zrobić można w PhotoShopie
Adrianoforex pisze:A teraz istny wysyp "kiklupostowców", którzy dziwnym trafem od razu z grubej rury biora się za krytykę wybranych "odmieńców" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ci "kilkupostowcy" to zwyczajni tchórze, którzy kryją się za podwójną garda internetu a w domu chowają się za sukienką swojej kobiety. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tu kolejna wszechwiedza, masz jakieś dowody na swoje słowa? Czy jest jak z Wuzą? Jak Cię widzą tak Cię piszą.

Na miano odmieńca sam Ciężko tyrasz, te Ciągłe riposty o zazdrości tam gdzie jej nie ma bo czego i kto miał by Tobie zazdrościć,
przecież nic nie zaprezentowałeś sobą dosłownie nic czego by sobie spreparować nie można było.

Jesteś w stanie podjąć męską decyzję i podpiąć jakieś konto pod myfxbooka i pokazać handel onlline?
Stać Cię na to by się uwiarygodnić w niedalekiej przyszłości? Statementy to żadne dowody, pity to żadne dowody rozumiesz to?
Widzisz gdzie jest problem? Nie w zazdrości, zawiści i czego jeszcze tam nie wymyślisz.

Po co tą farsę ciągniesz? Chciał bym zobaczyć odpowiedz od Ciebie Adrianoforex na moje pytania jak wyżej.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Zablokowany