Seneszal26 wg mnie Edek może się podnieść więc Sell na Franku może mieć przyszłość.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Ja widzę Edka M30, H1, H4 wzrostowo ale ja to się uczę dopiero
Otwarcie napisze, że nigdy nie sprawdzałem tego pod katem statystycznym .Wrzuciłem to bo poprosiłem kogoś aby spróbował zrobić z tego EA.Między godz 16 a 20 bo w tych gozinach spekuluje było mało sygnałów na H4 dlatego niezbyt często wchodziłem.tym systemem .Staram się urywać po kilkanaście-kilkadziesiąt pipsów.Przy manualnym dochodzą jeszcze opory i wsaprcia.Zresztą za chwile to wykasuje
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja