Spokojnie i na stałym poziomie
Wejście identyczne miałem dzisiaj, tylko teraz zastanawiam się w którym miejscu wyjść.. Wydaje mi się że doleci do 1.4340, tam planuje postawić TP. Jakie przewidywania na nowy tydzień? Forex pracuje w Święta ?
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
- Seneszal26
- Pasjonat
Jakie przewidywania na nowy tydzień?
Moim zdaniem w tym tygodniu będą rządzić L.Chociaż jak patrzę na D1 to widzę ogromną przepaść rzędu ponad 500 p między obecnym wsparciem a kolejnym które znajduje się na poziomie 1.3750.Decydujące chyba będzie wyjście z kanału.
Moim zdaniem w tym tygodniu będą rządzić L.Chociaż jak patrzę na D1 to widzę ogromną przepaść rzędu ponad 500 p między obecnym wsparciem a kolejnym które znajduje się na poziomie 1.3750.Decydujące chyba będzie wyjście z kanału.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
- Seneszal26
- Pasjonat
Licząc miesiącami to ten jest chyba 6 lub 7 ale jak sam zauważysz czasami bezmyślne wejścia uszczuplają moje depo.Pracuję nad tym i z każdym dniem będzie coraz lepiejMaxRipper pisze:Ogolnie jak obserwuje Seneszal26'a to wnioskuję ze to nie czlowiek a maszyna do koszenia pipsówCzesc,
Przygladalem sie jak grasz i uwazam, ze jestes bardzo dobrym graczem..
Seneszal a tak na marginesie - ile mc-y wychodzisz już na + ?

Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
No to najgorsze masz już za sobąSeneszal26 pisze:Licząc miesiącami to ten jest chyba 6 lub 7 ale jak sam zauważysz czasami bezmyślne wejścia uszczuplają moje depo.Pracuję nad tym i z każdym dniem będzie coraz lepiej

- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
- pan_martino
- Gaduła
Taka moja porada wynikajaca z wlasnych obserwacji (oraz AT). Po pinbarze cena lubi czesto testowac kolejny raz dany obszar stawiajac nastepnego pinbara lub powoli zostawiajac tam swiece (tak jak teraz na H1 i H4), wiec warto ustawic tam zlecenia oczekujace, mozemy zaoszczedzic troche pipsiorkow 
Ja tez daje longa teraz.
Piekny dzien dzisiaj, szkoda ze nie moglem byc przy forexie. Chociaz po tej swiecy na H4 o 8 liczylem na longi.

Ja tez daje longa teraz.
Piekny dzien dzisiaj, szkoda ze nie moglem byc przy forexie. Chociaz po tej swiecy na H4 o 8 liczylem na longi.