Long.Ostatnio przeszło mi koło nosa ponad 250 p .Jasne i klarowne sygnały z systemu ale co z tego .Obiecuję poprawę.
I jeszcze jedna sprawa wie ktoś jak skonfigurować palmtopa HTC i internet online na karte z play?Wpisałem wszystko tak jak jest napisane w instrukcji i nie chce się połączyć hmm może ma ktoś już doświadczenie w tym temacie?
Ustawiłem TP na 1.4685
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
Ja tez liczylem od wczoraj na obsuniecie do 1,46 ale dzisiaj zamknalem szorty na -, teraz patrze a tu mega spadek :[
Ja z longami czekam az do niedzielnej nocy.
Tak jak pisałem kilka dni wcześniej po otwarciu konta w fxpro udostępnie dane z mt4stats tak aby wszystko było jasne i klarowne.Wczoraj zrobiłem pierwsze testowe wejście i kilka pipsów wpadło.
Obecnie również poświęce swoje stare konto w AM do dopracowania mojego systemu do skalpowania na parze eur/jpy.Pierwsze wyniki są bardzo obiecujące.
Teraz czekam na dobry moment do wejścia w longa na eurusd.
Jeszcze jedno mój target to 3000 pips.
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
na H1 zaczyna się kształtować coś na miarę "ciosu w trzy linie" co sugerowaloby wzrosty, ale to zobaczymy jak się zamknie ta świeca. Nie potrzebne te długie knoty w trzech bialych świecach.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.