Pewnie, że nie. Daję Ci tylko znać, że nikt tu głupi nie jest i sam podsyłasz dowody na to w jaki sposób grasz. Ja z tym problemu nie mam, po prostu stosujesz strategie hazardowe. Trudno Ci to przyznać?Hary pisze:Wybacz ale nie Ty będziesz akceptował i decydował jak ja mam pisać posty oraz jak ja mam grać na rynkach finansowych ?
Hary, ale to nawet nie trzeba było się specjalnie wykazać, aby znaleźć moje screeny:Hary pisze:Wnoszę z Twoich wpisów widać że boisz się by pokazywać swoje zagrania, o dziwo jakoś tu na forum nie można nic wyszukać na ten temat, nie można znaleźć twoich sceenów ,czy to nie dziwne, nie sądzisz ?
20-pips-na-m5-wielokrotnie-t33133-20.html
Swoją drogą, sam wątek doskonale pokazuje jak ewoluowało moje podejście i zrozumienie rynku, stąd raz w roku tam umieszczam informacje o wynikach. W tym roku także zmodyfikowałem moje podejście i na koniec roku jak forum będzie żyć to znowu podeślę screeny.
Masz mnie, aż jestem zielony z zazdrościHary pisze:Boisz się oceny innych forumowiczów , i dlatego jesteś zazdrosny o wyniki innych

Według mnie obrażasz się nie wiadomo na co, a jeśli chodzi o mnie, to tylko pokazuję jakie problemy widzę w takim tradingu. Najwyraźniej nie umiesz odbić tych obaw, co mnie zresztą nie dziwi. Jeśli jednak chcesz tak grać, to przecież nikt Ci nie zabrania.
Przecież jasno widać na Twoim equity szybko brane zyski. Rynek padnie i będzie to samo co miałeś na demo - po prostu liczysz na to, że tak się nie wydarzy. Grasz głównie na indeksach i liczysz na ich wzrost - zresztą to podobnie jak ja z tą różnicą, że ja się nie lewaruję tak mocno. Stąd mnie spadki w ogóle nie bolą, a Tobie wyczyściły konto na demo w konkursie. Dopóki taka sytuacja Cię nie spotka, to przy dużym lewarze masz duży zysk, ale jak pechowo trafisz to sayonara.
A jeśli się mylę to opisz strategię - jak widzisz w moim linku ja się nie wstydzę opisać dokładnych kroków. U mnie wszystko było opisane klarownie.