SP500 Na spokojnie !

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Hary
Gaduła
Gaduła

Re: SP500 Na spokojnie !

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
18 sty 2025, 18:14
Odnoszę wrażenie ze mnie chcesz zaprosić do rozmowy wiec już tłumacze. Poniżej masz twój screen na którym jest faktycznie zaliczone MC ( -80% straty ) a można pokazać ze jest +70% zysku co jest kłamstwem i manipulacją. Tak oto mimo ze konto faktycznie jest na minusie i praktycznie wyzerowane my możemy dumnie się chwalić zyskiem nie pokazując tej rubryki a jak dodamy do tego prostą możliwość edycji takiego screena to możemy pokazać dosłownie wszystko. Dodam ze jest to TWOJ screen i już zostałeś przyłapany na jednym kłamstwie.
Oskarżasz myfxbook o manipulację że ich wyniki oraz wykresy są błędne , te które widać na ekranie monitora BRAWO :!: :!:
Manipulacja z twojej strony , nie pokazujesz całego screenu który sam wykonałeś (nie ja ) a wycinek i jak widać Equity
= (23,73%)£3,978.58 czyli zaliczona strata prawie 80%!!!!
z wpisu widać nawet nie potrafisz ze zrozumieniem czytać danych i wykresów, z twojego wpisu że manipulacja to twój "konik"
przecież nigdzie nie napisałem (że zarabiam),przykro że taki mądry człowiek i nie potrafi czytać i interpretować
tak prostych i czytelnych wyników. :idea: :!:
jeżeli już chcesz tu pisać , pokaż screen Twojego konta wtedy możemy porozmawiać
I proszę nie zaśmiecaj wątku twoimi bezsensownymi opiniami oraz pokrętnymi wpisami które mnie nie interesują !

Hary
Gaduła
Gaduła

Rozumiem, że masz wątpliwości co do moich zrzutów ekranu .
Podaj mi, jakie konkretne elementy które budzą twoje wątpliwości, oraz gdzie są błędy lub manipulacja w danych z myfxbook ?
Chętnie wyjaśnię tę sytuację.

Hary
Gaduła
Gaduła

Jak pisze 2 panów :?: to też ściema , jeżeli tak proszę mieć pretensje do myfxbook za manipulację wyników :!:
Zrzut ekranu 2025-01-19 115240.png
Zrzut ekranu 2025-01-19 115300.png
Zrzut ekranu 2025-01-19 115319.png
cd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Hary
Gaduła
Gaduła

cd.
Zrzut ekranu 2025-01-19 115340.png
powodzenia
ps. jeżeli dane i wykresy myfxbook są manipulacją to już nie moja wina :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

Hary, nie wiem, czy miałeś na myśli mnie pisząc o "jednym z dwóch panów", ale ja nie mam zastrzeżeń co do screenów. Sam wolę pokazać screeny, mimo że da się nimi łatwiej manipulować. To co ja chcę przekazać to fakt, że metody handlu, które pokazujesz to nic innego jak hazard.
Lewarujesz się bardzo mocno + trzymasz pozycje, aż osiągną zysk = wyniki takiego podejścia było widać na forumowym konkursie - jako pierwszy ze wszystkich uczestników zaliczyłeś obsunięcie na poziomie 80%.

A to, że raz na jakiś czas to się opłaci - to oczywiste. Tak samo jest w kasynie. Jeśli hazardzista przyjdzie do mnie i powie: "Patrz niedowiarku, wygrałem w kasynie 100 000zł, a Ty bredzisz o tym, że źle robię grając w taki sposób. Moja metoda działa!", nie zmienia to faktu, że ten sam człowiek nie pokazał jak wcześniej stracił np. 300 000zł.

Zresztą wydawało mi się, że to dosyć powszechna wiedza - celem nie jest wygrać na rynku jednorazowo dużą kwotę, a jest nim sukcesywne zarabianie.

Hary
Gaduła
Gaduła

KrisRapin pisze:
20 sty 2025, 12:44
Hary, nie wiem, czy miałeś na myśli mnie pisząc o "jednym z dwóch panów",
Widocznie nie przeczytałeś poprzednich postów (nie tylko tutaj ), jeżeli uważasz ż jesteś jednym z nich ,no cóż............
To co ja chcę przekazać to fakt, że metody handlu, które pokazujesz to nic innego jak hazard.
Lewarujesz się bardzo mocno + trzymasz pozycje, aż osiągną zysk = wyniki takiego podejścia było widać na forumowym konkursie - jako pierwszy ze wszystkich uczestników zaliczyłeś obsunięcie na poziomie 80%.
wyciągasz wnioski i uważasz za hazard widoki z konta demo w czasie zabawy w konkurs ? ciekawe podejście dla oceny innych biorących udział w tej zabawie (nie pokazując swoich wyników ), oczywiście masz do tego prawo ale nie uważasz że to jest cyniczne.
Jeżeli chcesz oceniać ocen konto które pokazuję tu w dzienniku a nie demo które po jednym nieudanym zagranie (przypadkowo bez SL-ki), zostało teoretycznie i praktycznie wyzerowanie i wyciągasz nieuzasadnione i nieprzemyślane wnioski z tego jednego zagrania.
- celem nie jest wygrać na rynku jednorazowo dużą kwotę, a jest nim sukcesywne zarabianie.
I tu nie zgadzam się z tobą ,osobiście (to moja opinia) nie gram by sukcesywnie zarabiać lecz by odpocząć od mojej codziennej wykonywanej pracy taki odstresowywacz.
Jeden traktuje to jak hazard inny jako wypoczynek psychiczny a jeszcze inny jako zabawę.
Więc proszę nie oceniaj innych zanim nie ocenisz własnego Ego ! oraz własnego grania (jeżeli grasz) na rynku finansowym
powodzenia :564:
ps. zaraz się dowiem że to pisze za mnie SI :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Spoko, po przyłapaniu cię na nadużywaniu AI zreflektowałeś się i zacząłeś pisać sam. Brawo :)

Hary
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
21 sty 2025, 10:16
Spoko, po przyłapaniu cię na nadużywaniu AI zreflektowałeś się i zacząłeś pisać sam. Brawo :)
Cyniczny kłamco proszę byś się tu nie pokazywał ze swoimi idiotycznymi wpisami :563:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Kłamca jesteś niestety ty, ja tobie udowodniłem kłamstwo ty mi nie. Więc nie idź tą drogą bo jak brakuje argumentów zaczynasz obrażać. Możemy zrobić ankietę czy ludzie uważają że twoje posty to częściowo AI jak tak bardzo chcesz ;)

Hary
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
21 sty 2025, 10:28
Kłamca jesteś niestety ty, ja tobie udowodniłem kłamstwo ty mi nie. Więc nie idź tą drogą bo jak brakuje argumentów zaczynasz obrażać. Możemy zrobić ankietę czy ludzie uważają że twoje posty to częściowo AI jak tak bardzo chcesz ;)
Dam CI dobrą radę jeśli napięcie emocjonalne stanie się zbyt duże, są terapeuci lub doradcy specjalizujący się w radzeniu sobie z zachowaniami narcystycznymi mogą zaoferować wskazówki i mechanizmy radzenia sobie, aby poradzić sobie z tą trudną dla Ciebie w tych trudnych sytuacjach.
zachowujesz jak "dyktator" właśnie moje zgłoszenie do administratora w sprawie twojego zachowania
Ink. zamknął zgłoszenie z powodu:: nie podano :!: :!: :!:
Zachowanie godne moderatora Forex Forum
:clap:

ODPOWIEDZ