Oskarżasz myfxbook o manipulację że ich wyniki oraz wykresy są błędne , te które widać na ekranie monitora BRAWOInk. pisze: ↑18 sty 2025, 18:14Odnoszę wrażenie ze mnie chcesz zaprosić do rozmowy wiec już tłumacze. Poniżej masz twój screen na którym jest faktycznie zaliczone MC ( -80% straty ) a można pokazać ze jest +70% zysku co jest kłamstwem i manipulacją. Tak oto mimo ze konto faktycznie jest na minusie i praktycznie wyzerowane my możemy dumnie się chwalić zyskiem nie pokazując tej rubryki a jak dodamy do tego prostą możliwość edycji takiego screena to możemy pokazać dosłownie wszystko. Dodam ze jest to TWOJ screen i już zostałeś przyłapany na jednym kłamstwie.

Manipulacja z twojej strony , nie pokazujesz całego screenu który sam wykonałeś (nie ja ) a wycinek i jak widać Equity
= (23,73%)£3,978.58 czyli zaliczona strata prawie 80%!!!!
z wpisu widać nawet nie potrafisz ze zrozumieniem czytać danych i wykresów, z twojego wpisu że manipulacja to twój "konik"
przecież nigdzie nie napisałem (że zarabiam),przykro że taki mądry człowiek i nie potrafi czytać i interpretować
tak prostych i czytelnych wyników.

jeżeli już chcesz tu pisać , pokaż screen Twojego konta wtedy możemy porozmawiać
I proszę nie zaśmiecaj wątku twoimi bezsensownymi opiniami oraz pokrętnymi wpisami które mnie nie interesują !