raposo pisze:
Do Cypru ciągną firmy FX głównie ze względów ekonomicznych, co wydaje się rozsądne ale trzeba umieć rozdzielić ziarna od plew, a niestety 90% to plewy.
Np. FxPro. Jest na rynku od 2006 r. (właściwie dłużej, bo od 2004 było to North Finance) i do tego czasu obyło się bez jakichś skandali. Mieli gorszy okres (nigdy nie było problemu z jakimikolwiek wypłatami) ale po zmianie zarządu wszystko się wyprostowało i zmierza tylko w dobrym kierunku. Swego czasu byli zdecydowanym liderem na rynku i 'dyktowali' trendy .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
raposo pisze:
Do Cypru ciągną firmy FX głównie ze względów ekonomicznych, co wydaje się rozsądne ale trzeba umieć rozdzielić ziarna od plew, a niestety 90% to plewy.
które z nich to ziarna?
Przez ostatnie lata troche potestowalem ich to tacy z ktorymi problemu nie mialem czyli mozna powiedziec ziarenka:
Admiral, Pepperstone, Duka, TTCM. U polskich zawsze mialem jakis problem - a to rekwot, a to SL wyciety wiec juz przestalem patrzec tylko na nasze podworko.
Potwierdzam, za wskazówkami brokera straciłem 800 USD, potem udało mi się to odbudować i znowu mnie wpieprzył na minę. Nie polecam ich słuchać. Albo kretyni, albo specjalnie źle rekomendują
optimus128 pisze:
Zresztą mają nielegalnie pozyskaną bazę telefonów - ja nie udostępniałem ale podejrzewam kto odsprzedał.
Zgadzam się na 100%. Bazy klientów nielegalnie kupują od Plus500. To jedynny broker który posiada moje dane, dlatego mam pewność że Plus500 im sprzedaje dane.
Wogole rejestrujac sie w plus500 to juz dziwi bo broker mocno smieciowy ale zeby od razu bazy sprzedawali to watpie. Co do samego skyfx to sam model transakcyjny ok, warunki tez (mowie o cfd na debiuty) - jezeli uwaliliscie przez prognozy to najlepiej grac po swojemu i wtedy nie ma sie do nikogo pretensji poza soba I mowie to w nawiazaniu do kazdego brokera - inwestujac trzeba miec swoje zdanie.
Witam nazywam się Aldona Bydkowska inwestowałam w Skyfx w kwietniu 2014 roku właśnie na takie debiuty itp. Na początek wpłaciłam 10 000 USD i rzeczywiście zarabiałam troszeczkę , broker chciał żebym inwestowała dalej ale musiałam wypłacić środki . W tej chwili wracam z powrotem . Po pierwsze broker jest normalny , nic wyjątkowego ale nigdy nie miałam z nim problemów i to co widzę tutaj to brak mi słów. Same oszustwa , farmazony i pewnie piszą to ludzie którzy wpłacili 100 $ na próbę , stracili a w komentarzach piszą nie wiadomo jakie kwoty . Tak zwani " inwestorzy ". Nie wszyscy rozumieją takie inwestycje ale bez zabezpieczenia tracą i są obrażeni na wszystkich . NIE POLECAM CZYTAĆ TYCH GŁUPOT ! Opinie publiczne nigdy sie nie zgadzają z prawdą . Polecam mojego opiekuna Zenona Swojaka . Pozdrawiam
W duzym stopniu zgadzam sie z tym co napisalas - malo jest osob ktore dziela sie pozytywna opinia w przeciwienstwie do tych ktorzy np stracili z powodu zlych inwestycji - rynek latwy nie jest, a niestety ludzie dowiaduja sie tego dopiero jak wyczyszcza rachunek co i tak uwazam za najlepsza lekcje na wyciagniecie wnioskow. Osobiscie pomimo kilkuletniego doswiadczenia na rynku sam skyfx nic do zarzucenia nie mam, normalny broker i obiektywnie patrzac faktycznie troche pokrzywdzony przez niektore opinie napisane na wyrost.
Dzwoni do mnie gość mówię mu nie mogę gadać proszę o maila - odpowiadam na tego maila z prośbą żeby się ze mną nie kontaktowali i nie przedstawiali ofert bo nie wyrażam na to zgody.
Po czym na następny dzień dzwoni chłop coś bełkocze, słyszę w tle jakby tam ze 100 osób rozmawiało i mi tu wkręca, że się z nim umawiałem - pytam się skąd ma moje dane - mówię mu, że nie wyrażam zgody na kontakt oraz na przedstawianie mi oferty a on dalej swoje, że mi pomnoży majątek - mówię mu chłopie czy Ty po Polsku nie rozumiesz co do Ciebie mówię i się chłop rozłączył - mam nadzieje, że już nie będą do mnie dzwonić ;-)
Nie ponoszę odpowiedzialności za wyrażoną opinię o forex