skalping czyli bierz i ...uciekaj
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Ode mnie :
5 zyskownych (50 +) ,4 stratne (-28 ) = 22 pips. SŁABIUTKO
6-14 czas handlu

Tutaj jeszcze z 23.01.Bardzo prosty dzień na scalp. Mało konsoli .Gram w czasie gdy są większe ruchy ,bo konsola to zło !
7 Zyskownych (70+) ,2 stratne (-14)= 56 pips

Pozdrawiam i mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej
5 zyskownych (50 +) ,4 stratne (-28 ) = 22 pips. SŁABIUTKO
6-14 czas handlu

Tutaj jeszcze z 23.01.Bardzo prosty dzień na scalp. Mało konsoli .Gram w czasie gdy są większe ruchy ,bo konsola to zło !

7 Zyskownych (70+) ,2 stratne (-14)= 56 pips

Pozdrawiam i mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej
Czystym wykresem ,czy to jest metoda price action ? Nie wiem .Sam sobie to jakoś wydukałem kiedyś z nudów. To ciekawa technika ,ale potrzebny jest ruch .W konsoli może nieźle się namieszać. Więcej nie chcę zdradzać ,ale kiedyś może opublikuję.Raz na jakiś czas mogę pokazać wyniki jak ktoś będzie chciał .A tak staram się być szarakiemmabe pisze:Ostry scalp to lubięA możesz powiedzieć czym się kierowałeś otwierając pozycje?

-
- Gaduła
z tego co widze to zrobiles duzo wiecej transakcji, tylko wiele z nich wypadlo na BE.
domyslam sie ze czekasz az cena gwaltowniej ruszy i wtedy sie gdzies przyczajasz na zajecie pozycji. grasz na wykresie liniowym?
jeszcze jedna pozycja dzis wg PA
domyslam sie ze czekasz az cena gwaltowniej ruszy i wtedy sie gdzies przyczajasz na zajecie pozycji. grasz na wykresie liniowym?
jeszcze jedna pozycja dzis wg PA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.