Scalping w innym wydaniu...
Re: Scalping w innym wydaniu...
szybko SELL zanim uciekną ale okazja dziś na sprzedaż 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
<iframe id="large-banner" src="http://zulutrade.com/TradeHistoryIndivi ... 596214〈=pl" width="510" height="400"
no faktycznie okazja się trafiła. Miałem juz dzis nie grac ale skusiłem się na shorta. Tradycyjnie odbicie od oporu, sl nad oporem. Zamknięcie na lokalnym wsparciu
Witam Wszystkich serdecznie po przerwie!!!
W związku z kilkoma wiadomościami na pw, od czasu do czasu postaram się wrzucać jakieś setupy.
Tak więc:
setup1: edek, podwójny szczyt, zagranie na S, wyjście na LT ,11p
setup2:edek, respektowanie LT ,wejście na L, wyjście podwójny szczyt, 10p
setup3: kabel wejście bezsensu, stąd mały SL, strata -1p
razem 20p na plus, koniec mojej pracy na dziś, miłego dnia dla Czytających
W związku z kilkoma wiadomościami na pw, od czasu do czasu postaram się wrzucać jakieś setupy.
Tak więc:
setup1: edek, podwójny szczyt, zagranie na S, wyjście na LT ,11p
setup2:edek, respektowanie LT ,wejście na L, wyjście podwójny szczyt, 10p
setup3: kabel wejście bezsensu, stąd mały SL, strata -1p
razem 20p na plus, koniec mojej pracy na dziś, miłego dnia dla Czytających

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
...takie tam zagranie gównianym lotem
i z większym SL'em
ejek trzecie odbicie od LT, 180p

ejek trzecie odbicie od LT, 180p
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Witaj Mandrejk miło Cię widzieć po przerwie:) W końcu dziennik ożyje bo już trochę się "zakurzył"
Cześć Fonics ! Ciebie również miło widzieć , zapraszam do czynnego udziału w dziennikufonics pisze:Witaj Mandrejk miło Cię widzieć po przerwie:) W końcu dziennik ożyje bo już trochę się "zakurzył"

dziś dwa wejścia:
1. S na edku, odbicie od słabej LT spadkowej, -2,5p
2. S na ejku, odbicie od słabej LT spadkowej i przebicie b.słabej LT wzrostowej, +3p
narazie przerwa

...jeszcze dwa wejścia na ejku
1.S, trochę ryzykowne, bo zagranie w dołku +9p (nie jestem zadowolony z tego zagrania)
2. S, zagranie już po respektowaniu LT dlatego dołożyłem drugie zlecenie +11p, wyjście na lokalnym SR
koniec pracy na dziś , miłego dnia dla czytających
1.S, trochę ryzykowne, bo zagranie w dołku +9p (nie jestem zadowolony z tego zagrania)
2. S, zagranie już po respektowaniu LT dlatego dołożyłem drugie zlecenie +11p, wyjście na lokalnym SR
koniec pracy na dziś , miłego dnia dla czytających

Jeszcze jedno wejście , L na edku, respektowanie LT i up +20p
wyjście respektowanie SR, liczyłem na wybicie ale widać nie mieli ochoty
udanego weekendu Wszystkim życzę

- RAY of Sunshine
- Gaduła
mandrejk pisze:Jeszcze jedno wejście , L na edku, respektowanie LT i up +20p

Dawno nie zaglądałem na forum ,ale zawsze lubiałem zerkać do Twojego dziennika

Człowieku szacunek za Twoje umiejętności inwestycyjne, ale to czego Twój organizm dokonał ( domyślam się, że przy wielkiej współpracy Twojej postawy wobec choroby) to Fx może się schować!!! Naprawdę wielki szacunek i gratulacje!! Gdybyś mógł podtrzymać swoją wypowiedź i wolnej chwili opisać tą sytuację, to myślę, że wielu ludzi mogłoby wynieść stąd coś dużo więcej, niż "tylko" umiejętności inwestycyjnie.p.s wczoraj bez gry, pół dnia spędziłem w szpitalu bo od nowego roku walczę z białaczką i wczoraj stał się cud
mam wyniki zdrowego człowieka, który nigdy nie miał białaczki jestem w szoku ,jeszcze nie mogę dojść do siebie.
kiedyś opiszę całą to sytuacje bo nigdy nie wolno się poddawać i trzeba głęboko wierzyć przede wszystkim w Boga i być
przekonanym ,że będzie dobrze.
Udanego weeknendu i pomyślności dla wszystkich

"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Piękne zagranie! Również kibicuję i życzę samego dobregomandrejk pisze:Jeszcze jedno wejście , L na edku, respektowanie LT i up +20p