Scalping
No bo niestety idzie mi fatalnie. Pisałem, że skalp to nie nie mój styl, traktuję go baaardzo luźno.adamkaluza pisze:A w swoim dzienniku marudzisz że Ci słabo idzie, a Ty tu pipsiory kosisz Very Happy hehe
Zająłem Lke na E/U bo zapowiadało się na M5 na bardzo podobną korektę co wyżej a to w tym samym zjeździe rzadko się zdarza więc zszedłem na M1 i zająłem pozycję. Co prawda 2 p za wcześnie.
Tak ja to widziałem a jak wiesz mało kiedy widzę dobrze

Spiesz się powoli.
- adamkaluza
- Pasjonat
Chodziło mi o to, ale pan forex nie zrobił powtórki i teraz dla odmiany pojechał do góry z ceną.adamkaluza pisze:Chwilę wcześniej też robiła nowe szczyty i poleciała w dół od 1,2459. Liczyłem że kolejne takie zejście będzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
-
- Stały bywalec
- adamkaluza
- Pasjonat
Nie bądź taki skromny, trader musi wierzyć w siebiepozytyw pisze:Tak ja to widziałem a jak wiesz mało kiedy widzę dobrze

Jak Ty to robisz że tak trafiaszByleDoPrzodu pisze:No to dzisiaj ostatnie zlecenie.

Nie dotknęło 1,2459, ale reakcja na 20 pips była.adamkaluza pisze:1,2459 może być dobrym miejscem na L?
Na dzisiaj to tyle. Miłego popołudnia wszystkim i do jutra

Ja po prostu patrzę obiektywnie, osądzam się po wynikach a już całkiem niezależnie od tego poza małymi krótkotrwałymi wyjątkami patrzę w przyszłość pozytywnieadamkaluza pisze:Nie bądź taki skromny, trader musi wierzyć w siebie Wink Powiedz sobie że jeszcze tylko trochę musisz zapłacić za naukę, Idąc na studia też się za wykształcenie płaci Wink

Tobie też miłego:)
+14

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.
-
- Stały bywalec
- adamkaluza
- Pasjonat
haha niestety... doliczamy +9adamkaluza pisze:Na dzisiaj to tyle.

Tak sobie myślę że ten pierwszy mój trade był bardzo na siłę. Nawet tam jakiegoś S/R konkretnego nie było.
Gratki. Ja jeszcze usiłowałem coś ugrać ale zaliczyłem minus 4 i BE 0.adamkaluza pisze:. doliczamy +9
OK, nie śmiecę już.

Uploaded with ImageShack.us
Spiesz się powoli.