W sumie na cały tydzień nie narzekam, nawet ponad target mi się udało ugrać

Pozdro i do przyszłego tygodnia, który na pewno będzie jeszcze lepszy !

Grzecznie czekam na swój setup
 Grzecznie czekam na swój setup 

Staram się ich trzymać bo raz mnie złapie tak jak dzisiaj i pójdzie dalej do TP, a innym razem jak mnie tak złapie to poleci w SL. Najważniejsze dla mnie to przyjąć jakieś zasady i twardo się ich trzymać. Wszystkie zagrania trzymam podzielone w folderach na udane i nieudane, po jakimś czasie przejrzę je i może zmienię zasady takie które będą lepiej działały w tej metodzie wejść.
 Staram się ich trzymać bo raz mnie złapie tak jak dzisiaj i pójdzie dalej do TP, a innym razem jak mnie tak złapie to poleci w SL. Najważniejsze dla mnie to przyjąć jakieś zasady i twardo się ich trzymać. Wszystkie zagrania trzymam podzielone w folderach na udane i nieudane, po jakimś czasie przejrzę je i może zmienię zasady takie które będą lepiej działały w tej metodzie wejść.
też używam tylko kresek poziomych i pod kątem i rysuje je tylko na mt4 bo jest dla mnie wygodniej i precyzyjniej niż w dukasie, dodatkowo zapoznaj się z tymi poradami + skrótami - pomagają, a może okaże się, że jeszcze wszystkiego o mt4 nie wieszadamkaluza pisze:Po kilku dniach rysowania kresek na dwóch platformach stwierdzam tylko że dużo energii i uwagi to zabiera. Na dłuższą metę tak się nie da.

to nie testuj Nowych tylko Dopracuj te których już używasz w takim stopniu aby nie miały dla Ciebie żadnych tajemnic i abyś świadomie z nich korzystaładamkaluza pisze:Zaczyna mnie męczyć testowanie nowych metod...
 sam zauważasz że nadmiar czynników szkodzi i zaburza proces decyzyjny (zresztą nie tylko na fx Nadmiar Szkodzi)
 sam zauważasz że nadmiar czynników szkodzi i zaburza proces decyzyjny (zresztą nie tylko na fx Nadmiar Szkodzi)  
arcio pisze: to nie testuj Nowych tylko Dopracuj te których już używasz w takim stopniu aby nie miały dla Ciebie żadnych tajemnic i abyś świadomie z nich korzystałsam zauważasz że nadmiar czynników szkodzi i zaburza proces decyzyjny (zresztą nie tylko na fx Nadmiar Szkodzi)

Hejarcio pisze:siemka,
 Z wszystkim co napisałeś się zgadzam
 Z wszystkim co napisałeś się zgadzam  Jako doświadczony zawodnik wrzuciłbyś tutaj częściej jakieś zagranie
 Jako doświadczony zawodnik wrzuciłbyś tutaj częściej jakieś zagranie  Pozdro
 Pozdro 
Dzięki Midas za komentarzMidas pisze:Oczywiście jeżeli nie znalazłeś jeszcze tej "swojej" metody (ale mam wrażenie, że znalazłeś)
 Znalazłem już "swoją" metodę, gram nią na Dukascopy
 Znalazłem już "swoją" metodę, gram nią na Dukascopy  Na armadzie sobie próbuje grać w bardziej luźny sposób. Jak gram tylko na Duka to panuje niesamowity spokój. Dokładnie wiem kiedy mam wchodzić, jakie warunki muszą być spełnione i co narysować ma cena
 Na armadzie sobie próbuje grać w bardziej luźny sposób. Jak gram tylko na Duka to panuje niesamowity spokój. Dokładnie wiem kiedy mam wchodzić, jakie warunki muszą być spełnione i co narysować ma cena  Jeszcze jak się jakieś TP z rana trafi to zamykam platformę i cały dzień cieszę się udanym zagraniem. Taka nagroda
 Jeszcze jak się jakieś TP z rana trafi to zamykam platformę i cały dzień cieszę się udanym zagraniem. Taka nagroda  Jedyna wada to że czasem są dni bez wejścia, wtedy zaczyna się niecierpliwość i naciąganie zasad...
 Jedyna wada to że czasem są dni bez wejścia, wtedy zaczyna się niecierpliwość i naciąganie zasad...podpytaj Mandrejka co i jak, wydaje mi się, że jest Niezły w te klockiadamkaluza pisze:Gra ktoś na LT z M5?

ja trzaskam spokojnie 40 % w ciągu jednej nocyMidas pisze:arcio pisze:20-30% byś spokojnie trzaskał

Przejrzę odpowiednie dzienniki, może coś się nauczęarcio pisze:podpytaj Mandrejka co i jak

Ja trzaskam w ciągu nocy 50% od kapitału, problem w tym że jak się budzę to zysków też już nie maarcio pisze:ja trzaskam spokojnie 40 % w ciągu jednej nocy

przegapiony ejek odbił się na 45 pips:
 przegapiony ejek odbił się na 45 pips: