W sumie na cały tydzień nie narzekam, nawet ponad target mi się udało ugrać

Pozdro i do przyszłego tygodnia, który na pewno będzie jeszcze lepszy !
też używam tylko kresek poziomych i pod kątem i rysuje je tylko na mt4 bo jest dla mnie wygodniej i precyzyjniej niż w dukasie, dodatkowo zapoznaj się z tymi poradami + skrótami - pomagają, a może okaże się, że jeszcze wszystkiego o mt4 nie wieszadamkaluza pisze:Po kilku dniach rysowania kresek na dwóch platformach stwierdzam tylko że dużo energii i uwagi to zabiera. Na dłuższą metę tak się nie da.
to nie testuj Nowych tylko Dopracuj te których już używasz w takim stopniu aby nie miały dla Ciebie żadnych tajemnic i abyś świadomie z nich korzystaładamkaluza pisze:Zaczyna mnie męczyć testowanie nowych metod...
arcio pisze: to nie testuj Nowych tylko Dopracuj te których już używasz w takim stopniu aby nie miały dla Ciebie żadnych tajemnic i abyś świadomie z nich korzystałsam zauważasz że nadmiar czynników szkodzi i zaburza proces decyzyjny (zresztą nie tylko na fx Nadmiar Szkodzi)
Hejarcio pisze:siemka,
Dzięki Midas za komentarzMidas pisze:Oczywiście jeżeli nie znalazłeś jeszcze tej "swojej" metody (ale mam wrażenie, że znalazłeś)
podpytaj Mandrejka co i jak, wydaje mi się, że jest Niezły w te klockiadamkaluza pisze:Gra ktoś na LT z M5?
ja trzaskam spokojnie 40 % w ciągu jednej nocyMidas pisze:arcio pisze:20-30% byś spokojnie trzaskał
Przejrzę odpowiednie dzienniki, może coś się nauczęarcio pisze:podpytaj Mandrejka co i jak
Ja trzaskam w ciągu nocy 50% od kapitału, problem w tym że jak się budzę to zysków też już nie maarcio pisze:ja trzaskam spokojnie 40 % w ciągu jednej nocy