Scalping
Na dziś starczy, kabel +16p i ejek +19, trochę żałuję ,że ejka nie przytrzymałem byłby ładny profit no ale jest jak jest 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Nauczyłem się kilku wejść i tego się trzymam, oczywiście plan też sobie napisałem swój pod siebie i to jest priorytet dla mnie.ArcherWWY pisze:Witam
mandrejk
Mam pytanie: Używasz wcześniej przygotowanego planu na rynku? Chodzi mi o to czy zanim usiądziesz do kompa to w dzienniku lub gdzieś tam opracowujesz warunki wejścia i wyjścia z transakcji??
Jeśli chodzi o wyjścia z tym mam jeszcze problem i nad tym pracuję.

Staram się grać to co widzę przestałem się bawić w proroka, wróżbitę i co tam jeszcze, nie robię analiz długo terminowych, nie słucham "mądrych głów" czyli analityków ,
nie czytam żadnych recenzji co się dziś wydarzy. Zwracam uwagę natomiast na dane makro i staram się nie grać pod czas publikacji danych.
Odpalam platformę w zaplanowanym czasie i obserwuję co się dzieje na rynku, jeśli jest sygnał do wejścia to wchodzę i cała filozofia.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- adamkaluza
- Pasjonat
- adamkaluza
- Pasjonat
kilka wejść na kablu i jedno BE jeszcze na edku...
ogólnie do kitu dziś dzień chyba sobie odpuszczę
p.s Muszę pochwalić brokera Armada M jest super jeśli chodzi o skalp, rewelacja, oby się nie...
ogólnie do kitu dziś dzień chyba sobie odpuszczę
p.s Muszę pochwalić brokera Armada M jest super jeśli chodzi o skalp, rewelacja, oby się nie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adamkaluza
- Pasjonat
- adamkaluza
- Pasjonat