Dokładnie Shadi. Musze nad tym popracować bo to jest totalna głupota tyle wejść i jeszcze są one przeważnie na odegranie, inwestuje dziś tak jakbym pierwszy raz to robił.Shadi pisze:zdecydowanie za dużo wejśćja tam jednak idę w stronę jakości nad ilością bo jednak ilość nie idzie w parze z efektami
Scalping
poważnie dużo lepiej zmniejszyć i brać więcej - pluję sobie w brodę za tą L co ominąłem przed chwilą prosto w tp. Co do S to już nie jestem przekonany. Liczę na nowe highseedraev pisze:Dokładnie Shadi. Musze nad tym popracować bo to jest totalna głupota tyle wejść i jeszcze są one przeważnie na odegranie, inwestuje dziś tak jakbym pierwszy raz to robił.
Edit:.... kurde no nie lubię mieć racji jak nie mam pozycji
u mnie tak samo. overtrading. a jak sie trafil w miare trade to go zamknalem za szybko ;/seedraev pisze:Hej.
Ja dziś mam dzień walki ze sobą, jestem wściekły na siebie za swoje zagrania zagrania, za dużo kombinuje i nic z tego nie ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wierz w trendy.
Jak znajdziesz sposób żeby się tego pozbyć daj znaćVanguard pisze:u mnie tak samo. overtrading. a jak sie trafil w miare trade to go zamknalem za szybko ;/seedraev pisze:Hej.
Ja dziś mam dzień walki ze sobą, jestem wściekły na siebie za swoje zagrania zagrania, za dużo kombinuje i nic z tego nie ma.