fx-technik pisze: ↑28 cze 2019, 20:30
A tak nawiasem:
Skoro tak wierzysz w astrologię, to od dawna istnieją ludzie, którzy tradują na bazie
właśnie astrologii. Weź i udowodnij, że chociaż tobie uda się zarobić tą metodą.
Zawszeć to będzie coś, niż nic.
widać że nie czytasz ze zrozumieniem, a już na pewno jeśli chodzi o moje posty

napisałem wyraźnie że absolutnie w nic nie wierzę, bo uznaję tylko to co jestem w stanie sam potwierdzić, a resztę uznaję jedynie za pewne prawdopodobieństwo, a Ty oczywiście wyskakujesz z wiarą w coś

to jest ten problem większości ludzi - zamiast poczytać, zrozumieć i sprawdzić żeby się samemu przekonać, to jest wiara i wymądrzanie się na forach, bez żadnego doświadczenia
wiem że są osoby trejdujące w oparciu o układy planetarne, ale mi jakoś to nie podchodzi - chyba dlatego, że astrologia finansowa to nie moja bajka, natomiast astrometeorologia już tak

od ponad roku co tydzień piszę sobie prognozy pogody w oparciu o nią i sprawdzają się doskonale, a na dodatek jestem chyba jedną z niewielu osób w tym kraju (jeśli nie jedyną), która się tym zajmuje

pomagam też innym osobom jeśli mają jakieś problemy i też potwierdzają zgodność z tym co piszę, więc jasno z tego wynika że astrologia działa i już

właśnie dlatego odpuszczam sobie jakiekolwiek próby przekonywania kogoś do czegoś lub udowadniania czegokolwiek - to jest zwyczajnie dziecinne kiedy człowiek sam widzi jak doskonale to działa