Roboty Astry
przecież to wychodzi na to samo..Pablo90 pisze:ghimli czy możesz zdradzić czy automat wykorzystuje rozbieżność walutową, która z góry jest określona w pipsach, czy raczej posługuje się wskaźnikami?
Zapewne liczy odchylenie od ceny równowagi gdzie pomnożenie/ podzielenie wszystkich trzech odchyla się w którąś ze stron o ileś tam od jedynki..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Tig3r pisze:przecież to wychodzi na to samo..Pablo90 pisze:ghimli czy możesz zdradzić czy automat wykorzystuje rozbieżność walutową, która z góry jest określona w pipsach, czy raczej posługuje się wskaźnikami?
Zapewne liczy odchylenie od ceny równowagi gdzie pomnożenie/ podzielenie wszystkich trzech odchyla się w którąś ze stron o ileś tam od jedynki..

Dokładnie

Trejder jest jak cymbał - musi grać 

cóż, ten robot działa na OANDZIE od pół roku na realu. Ja zacząłem go testować dopiero od września. Z tego co wiem, to nie było problemów z wypłatami. Co prawda swojego czasu OANDA coś tam niby zaczęła trochę marudzić, co do działania robota, ale po monitorowaniu konta na którym działa robot OANDA stwierdziła, że wszystko jest OK, więc luzkiker pisze:Zrobcie jakas wyplate z Oandy zobazczymy czy nie beda mruczec ze sie tak ich troche skubie

Ostatnio zmieniony 08 paź 2008, 15:01 przez astra, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam 
We wtorek GAT zbytnio się nie napracował- zrobił mało transakcji, ale mimo to zarobił kolejny procent
Niestety znów niedoszacowałem wyników GAT- poniżej znajdują się prawidłowe wartości.
Robot: GAT
Konto: Live
Broker: OANDA
dźwignia: 1:50
Wynik od 1 września- początku testu: +99,33%
wrzesień: +79,08%
Wynik 06-10-2008: +1,05%
Wynik październik: +11,30%
Poniżej zestawianie wszystkich operacji z wtorku zrobionych przez GAT.

We wtorek GAT zbytnio się nie napracował- zrobił mało transakcji, ale mimo to zarobił kolejny procent

Niestety znów niedoszacowałem wyników GAT- poniżej znajdują się prawidłowe wartości.
Wynik od 1 września- początku testu: +99,33%
Wynik 06-10-2008: +1,05%
Wynik październik: +11,30%
Poniżej zestawianie wszystkich operacji z wtorku zrobionych przez GAT.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wyplaty z Oandy.
Z wyplatami z Oandy nie ma najmniejszych problemow. Jeszcze nie slyszalem o przypadku zeby czegos komus nie wyplacili. Byl taki jeden koles ktory robi ultra skalping i zarabial kilkanascie tysiecy procent miesiecznie i jemu tez bez problemu wyplacili, oczywiscie wczesniej zamkneli mu konto zeby nie mogl dalej kosic.
Witam
W środę GAT zaszalał- zrobił naprawdę dużo transakcji i w efekcie jego dzienny zarobek wyniósł +8,17%
Dzięki temu zarobek globalny (od września- początku testów) przekroczył +100% 
Wynik od 1 września- początku testu: +118,8%
Wynik 08-10-2008: +8,17%
Wynik październik: +19,47%
Pod poniższym linkiem wszystkie operacje GAT ze środy w jednym pliku .jpg (lepsza jakość)
http://fx.astra.diinoweb.com/files/gat08102008.jpg
Poniżej zestawianie wszystkich operacji ze środy zrobionych przez GAT.
Przepraszam za słabą jakość screeenów, ale musiałem mocno skompresować obrazy, żeby zmieściły się na forum
Witam

W środę GAT zaszalał- zrobił naprawdę dużo transakcji i w efekcie jego dzienny zarobek wyniósł +8,17%

Wynik od 1 września- początku testu: +118,8%
Wynik 08-10-2008: +8,17%
Wynik październik: +19,47%
Pod poniższym linkiem wszystkie operacje GAT ze środy w jednym pliku .jpg (lepsza jakość)
http://fx.astra.diinoweb.com/files/gat08102008.jpg
Poniżej zestawianie wszystkich operacji ze środy zrobionych przez GAT.
Przepraszam za słabą jakość screeenów, ale musiałem mocno skompresować obrazy, żeby zmieściły się na forum
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2008, 13:15 przez astra, łącznie zmieniany 1 raz.