Reload by thefear
- Seneszal26
- Pasjonat
- Seneszal26
- Pasjonat
Plany lekko się pokrzyżowały.Teraz skupiłem się nad EA .Są sukcesy ea zamiata w trendzie ale tyle samo traci podczas konsolidacji ale pracuję nad tym.thefear pisze:Ogólnie ostatnio mało się udzielasz na forum, ale wiem że realizujesz inne plany.. Mam nadzieje że jeszcze poprowadzisz swój dziennik. Z niego też pare rzeczy się nauczyłem
Widze, że też korzystasz chyba z półautomatu co??
Nie podejmuj żadnych działań dopóki nie nadarzy się odpowiednia okazja
To co mam w stopce to próby mojego EA. Ale raz jest włączony, raz nie.. Z programowania jestem słaby i czekam aż brat skończy sesję i pomoże mi go podrasować.. Są pomysły, jest potencjał ale czy wyjdzie nie wiem..
Ostatnio zmieniłem brokera i skupiam sie na manualu.. Ostatnie wyniki powoli zaczynają mnie martwić. Tak idealnych transakcji nigdy nie miałem. A może to jest wreście moje 5 minut na forexie
Ostatnio zmieniłem brokera i skupiam sie na manualu.. Ostatnie wyniki powoli zaczynają mnie martwić. Tak idealnych transakcji nigdy nie miałem. A może to jest wreście moje 5 minut na forexie

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Dzisiaj jeszcze jedno zagranie. Może trochę przesadzam ale jak pojawił się sygnał to trzeba zagrać. S-ka z małym stopem. Fajny oporek (możliwe że klasyczny pullback) + FIBO 61.8 dzisiejszego LOW i HIGH
Cena 1.3505
SL 20
Cena 1.3505
SL 20
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.