Reload by thefear

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
madlady
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: madlady »

no to jest nas wiecej:)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: thefear »

Tylko coś im się spadać nie chce.. Chyba wszyscy czekają na "Unemployment Rate" Oj będzie się działo.. :D
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

No i wycieli SLe - 30p.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Jakiś ma nie fart dzisiaj.. Kończe ten słaby tydzień.. Podsumowanie na screenie :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Hej!

Jeżeli mogę to pokuszę się o komentarz jeżeli chodzi o pierwszą transakcję: po drodze miałeś parę razy szansę na wyjście, a już na pewno na ustawienie BE, będąc w pewnym momencie 40+ nie można dopuszczać do straty. Jedno zdanko: Next time don't be greedy :wink:

Miłego weekendu!

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

RAY of Sunshine pisze:po drodze miałeś parę razy szansę na wyjście, a już na pewno na ustawienie BE
Hej!

Już się tłumacze. Wszystko było przemyślane, zabrakło trochę szczęścia tym razem.. Faktycznie byłem +40p. i mogłem przestawić na BE0 ale wiem że gdy podają dane o bezrobociu to miota w dwie strony, dlatego zmienność o 40 p. była prawie pewna i dostałbym BE. Liczyłem że pójdą na południe i nie szarpną 70p. w góre po mojego SLa. Jednak przebili go i to o parę pips.. Było duże ryzyko i tym razem się nie opłacało..

Drugie wejście: Wiedziałem żę pójdą w końcu na południe i wszedłem po raz drugi.. Wejście oczywiście było mało precyzyjne przez co też wyleciałem paroma pipsami. Trochę szkoda bo jak teraz patrze to miałbym dzisiaj ze 150 pips na plusie a tak 70p. na minus. Trudno.. Odrobie w przyszłym tygodniu.

Miłego weekendu :)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Witam po weekendzie :)

Dzisiaj to chyba niewiele się wydarzy, ale zagrałem małego LONG-a
Tak mi się zdaje że trochę muszą skorekcić przed dalszymi spadkami..

Cena: 1.2905
SL 35

EDIT: SL -5p a tak ładnie zaczeło iść w górę :)

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

Jak narazie -45p. Ale dostałem silny sygnał na Long

Uruchomiłem z tego powodu 0.2 lot

Cena: 1.2937
SL 37
TP 70

To jest ostatnia transakcje na dzisiaj, jak zalicze SL to znaczy że mamy konsolidajce i muszę sobie odpuścic..

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Ciężko się dzisiaj cena posuwa... normalnie, aż nie chce się patrzeć na to :P... też mam minusa dziś... fajnie jakby wskoczyło powyżej 1.3, bo wtedy można myśleć o shortach :)... Zobaczymy

Awatar użytkownika
thefear
Pasjonat
Pasjonat

rayzeel pisze:Ciężko się dzisiaj cena posuwa... normalnie, aż nie chce się patrzeć na to :P... też mam minusa dziś... fajnie jakby wskoczyło powyżej 1.3, bo wtedy można myśleć o shortach :)... Zobaczymy
Zgadzam się w 100% Szczególnie jeśli chodzi o "fajnie jakby wskoczyło powyżej 1.3, bo wtedy można myśleć o shortach :)" :D

Póki co mam z tego longa +20p. przy 0,2 lot wyrownałoby dzisiajsza stratę, przestawiłem na BE 0 i potrzymam jeszcze chwile..

ODPOWIEDZ