Rekomendacja prost z kibla

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
expedient warzywniaka

Re: Rekomendacja prost z kibla

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

Sory, ale czy on robi Wam konkurencje? Zgłoście wszystkich brokerów świata jako oszustów bo obiecują w reklamach szybkie i wysokie zyski. No ludzie, dajcie mu już spokój. Nawet jeżeli jest takim strasznym oszustem i naciągaczem, to powinniście się cieszyć, że dostarcza nowych klientów na rynek i tym samym odrobinę płynności. Ktoś musi przecież tracić, żebyście wszyscy tutaj mogli zarobić. Bo chyba wszyscy krytykujący dobrze sobie radzą na FX, czy tak ?
Facet uczy jednej najważniejszej rzeczy, co jest faktem dla mnie niezaprzeczalnym. Amator patrzący na jego filmy, uczy się podświadomie grać na wysokich interwałach. Tutaj na forum, z małymi wyjątkami, króluje DT i scalping. Dla wielu osób jest to bardzo stresujący i ryzykowny TF. Każdy kto uczy gry powyżej H1 już robi dużo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

A mi sie wydaje że cała ta nienawiść do szkoły i wszystkiego co ma z nia styczność bierze sie z zawiści/zazdrości :)

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Ink. pisze:A mi sie wydaje że cała ta nienawiść do szkoły i wszystkiego co ma z nia styczność bierze sie z zawiści/zazdrości :)

dokladnie masz racje ....
poniewaz 90% z tego forum to albo chce zrobic doktoraty z forexu albo kreci sie jak ....w przereblu i zzera ich ze ktos znalazl sposob na zycie i zarabia (tworzac taka szkole)...

ciekaw jestem ilu z tych krzykaczy bylo na szkoleniach w tej szkole
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Może zachodzi tu pewien proces psychologiczny. Swego rodzaju odreagowanie. Zauważyłem, że kampania PR jest dość pomysłowa: filmiki z pochwałami, widzę na blogach artykuły trącące wazeliną i ludzie potrzebują zobaczyć lub stworzyć drugą stronę medalu. Dla równowagi.

Albo to takie zwykłe, ludzkie plucie jadem.

Sam nie wiem :think:

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Zejdźcie na ziemię, niektórzy po prostu nie akceptują szachrajstwa i drobnego cwaniactwa bazującego na niewiedzy innych. Jedni to akceptują drudzy to zwalczają normalny ludzki odruch Panowie. Ja należę do osób, które nie patrzą obojętnie na przejawy drobnego kombinatorstwa, są tacy którym to zwisa, następni może planują rozpocząć szkolenia więc będą krzyczeć, że historia trejdów nie potrzebna, że mfxbook niepotrzebny itd, że można grać na demo albo mikrolotach i szkolić. Ilu ludzi tyle zdań:)
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

brother pisze:Zejdźcie na ziemię, niektórzy po prostu nie akceptują szachrajstwa i drobnego cwaniactwa bazującego na niewiedzy innych. Jedni to akceptują drudzy to zwalczają normalny ludzki odruch Panowie. Ja należę do osób, które nie patrzą obojętnie na przejawy drobnego kombinatorstwa, są tacy którym to zwisa, następni może planują rozpocząć szkolenia więc będą krzyczeć, że historia trejdów nie potrzebna, że mfxbook niepotrzebny itd, że można grać na demo albo mikrolotach i szkolić. Ilu ludzi tyle zdań:)
A jak idziesz do mechanika to żądasz listy co najmniej 100 zadowolonych klientów, dobrze wykonanych napraw? Dentysty też nie wybierasz bez stażu co najmniej stu pacjentów? Dla mnie te historie transakcji są trochę pokrętne. Dobrze wszyscy wiemy, że i fundusze i dobrzy inwestorzy mają raz lepsze raz gorsze okresy.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

expedient warzywniaka pisze: A jak idziesz do mechanika to żądasz listy co najmniej 100 zadowolonych klientów, dobrze wykonanych napraw? Dentysty też nie wybierasz bez stażu co najmniej stu pacjentów? Dla mnie te historie transakcji są trochę pokrętne. Dobrze wszyscy wiemy, że i fundusze i dobrzy inwestorzy mają raz lepsze raz gorsze okresy.

Wszystko można tak wytłumaczyć, najlepiej płacić w ciemno i o nic nie pytać. Jak ktoś chce szkolić to jego obowiązkiem jest pokazać klientowi, że potrafi sam zarabiać. Jak coś kupujesz to masz prawo do pytań o towar, czy kompetencje. Wystarczy kilka minut, żeby się zorientować, czy ktoś wie o czym mówi, czy swoje słowa kieruje do niezorientowanych w temacie.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

A czym różni sie szkoła forex od szkolenia fxlamera, yogiego? Tylko tym ze dwie ostatnie osoby zyskały sympatie tego forum, bo z tego co mi wiadomo to nikt z w/w osób nie prezentuje historii, natomiast dziwi mnie nienawiść jaka obarowywana jest szkoła forex przez osoby które nigdy nie były na szkoleniu i nie są w stanie jako osoby trzecie wyrazić opinii, to tak jak bym na mieście rozpowiadal ze mechanik dupa i nic zrobić nie umie samemu nigdy go na oczy nie widząc i nie znając żadnego z jego klientów, strasznie głupia logika, bo prawdziwego kursanta to forum chyba jeszcze nie gościlo

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

tam jest taka Flaga - zgłoś naruszenie zasad - Naciąganie/Oszustwo.
:)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Witam,

Ja to raczej patrzę na to pod kątem rozrywkowym. Przecież to jest po prostu śmieszne jak oni to robią.

Wrzuciłem te filmiki i zrobiłem w ogóle ten temat, bo ja się przy tym pośmiałem, to uznałem, że może i inni się pośmieją. Co do tego czy ktoś zarabia czy nie po tej szkole i czy ktoś idzie na to szkolenie czy nie, to mam to centralnie w dupie. Dla mnie po prostu sposób w jaki zrobione są te filmiki, to jak oni grają przed kamerą i te rzeczy, które mówią sa po prostu śmieszne. Dlatego nie wiem po co się tutaj jakoś napinacie :)

Pozdrawiam, Midas

ODPOWIEDZ