Reklamy brokerów

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

Czy reklamy mogą mieć wpływ na twoją decyzję ?

tak
33
28%
nie
75
63%
nie wiem
12
10%

Liczba głosów: 120

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

google ads for forex

Nieprzeczytany post autor: reptile »

To jest nic ... ale google mnie załatwiło na cacy ... teraz w czytniku rss przymuszają mnie do oglądania reklam co 2 post .. :wall: kto to wymyślił .. :doh:

Obrazek

zainstaluj sobie adblockera
to chyba nie pomoże .. muszę zmienić czytnik :? chyba że adblocekr blokuje IP reklam

* też się przyznam, że 1 rzutem widziałem rosyjski język .. choć greka mi nie obca :lol:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 11:56 przez reptile, łącznie zmieniany 1 raz.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Kielki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kielki »

Wlasnie chcialem napisac o tych "rosyjskich" reklamach, ale nie moglem znalezc tematu. Teraz jak patrze to rzeczywiscie po grecku pisane, cos mi ta cyrylica nie podchodzila ;D, troche lat juz minelo odkad czytalem ostatni raz cos po rosyjsku ;).
"What separates the winners from the losers, is the winners have learned how to lose"

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

xtb vs go4x

ja chyba śnie .. albo o 2 piwa za dużo :lol: normalnie cyrk :lol:
http://forsal.pl/artykuly/408294,tms_br ... klamy.html
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Re: xtb vs go4x

Nieprzeczytany post autor: forex_lover »

reptile pisze:ja chyba śnie .. albo o 2 piwa za dużo :lol: normalnie cyrk :lol:
http://forsal.pl/artykuly/408294,tms_br ... klamy.html
szajba kompletna - kur.. newsa zrobić z werdyktu sądowego. PR SUX - do książek i szkoły zapraszam albo weźcie se jakąś lepszą agencje PR bo ignorancja kompletna. BTW czy na tym żółtym banerze to jest Prezes, Pan Forex czy kto bo mu łeb ucięli ?

ulysse
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ulysse »

Masz na myśli żółty baner go4x ze śmigającą formułą 1, na którym w końcu wyświetla się informacja drobnym drukiem że nie mają nic wspólnego z F1? To kolejny przykład nieudolnego naśladowania x-trade, przypominający odpustowe zabawki. TMS zasłużył już swoim marketingiem na miano pierwszej polskiej instytucji finansowej "made in china" :lol:

forex_lover
Gaduła
Gaduła

ulysse pisze:Masz na myśli żółty baner go4x ze śmigającą formułą 1, na którym w końcu wyświetla się informacja drobnym drukiem że nie mają nic wspólnego z F1? To kolejny przykład nieudolnego naśladowania x-trade, przypominający odpustowe zabawki. TMS zasłużył już swoim marketingiem na miano pierwszej polskiej instytucji finansowej "made in china" :lol:
no o to badziewie mi chodzi, co ciekawe też się reklamują na sport.pl w dziale F1
buhahahha z tym samym napisem - no parsknąć śmiechem można jaka to cepeliada i amatorka

no to lto jest na tym zdjęciu ? jakiś "celebryta" ;) ?

forex_lover
Gaduła
Gaduła

sam doszedłem :)

INWESTOR BEZ GŁOWY

kolejna made in china reklama go4x
http://www.youtube.com/watch?v=MxB42fS0 ... f9143a36b2

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

PAN FOREX BEZ GŁOWY

Czyli, żeby była jasność ... hehehe
Kim jest Pan Forex ? ... Wszyscy razem ... Inwestorem Bez Głowy :lol:

haha forex_lover dawno się tak nie uśmiałem :lol:
:509:

No dobra .. każdemu się może zdarzyć .. źle zainwestować, źle podjąć decyzje itd... nie ustawić SL.. ale, żeby nic z tym nie zrobić ?
Przestrzegaliśmy.. że będzie .. MC i co ... stało się .. broker się spalił ... co teraz ..

Myślicie, że to się da naprawić ? Czy oni w ogóle chcą ? Myślą tam coś? To forum.. jest dość opiniotwórcze ... różne cyrki widziałem ... ale ten jest przeciekawy hehe

Panie Forex ! :wink: Co dalej ? :roll:

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Prezetestu platformę ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

go_w20

Denne reklamy... jestem ciekawy ile kosztuje taki sponsorowany artykuł...
http://forsal.pl/artykuly/411329,go_w20 ... wig20.html
http://forsal.pl/zrodla/11-tms_brokers

ODPOWIEDZ