Reklamy brokerów

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
ODPOWIEDZ

Czy reklamy mogą mieć wpływ na twoją decyzję ?

tak
33
28%
nie
75
63%
nie wiem
12
10%

Liczba głosów: 120

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Post autor: forex_lover »

Polski szturm w Formule 1

Producent energetycznego napoju Tiger zainwestował w Roberta Kubicę, a X-Trade Brokers, biuro maklerskie działające na rynku forex, zostało sponsorem jednego z najbardziej utytułowanych zespołów Formuły 1.

Decyzja X-Trade Brokers ma być oficjalnie ogłoszona za kilka dni. Wtedy zostanie ujawniona nazwa zespołu, na którego bolidzie pomknie logo domu maklerskiego znad Wisły.
czytaj dalej

Według ustaleń "Pulsu Biznesu" będzie to BMW lub McLaren.
http://biznes.onet.pl/polski-szturm-w-f ... rasa-detal

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

anty tms - Pan Forex

Post autor: reptile »

forex_lover pisze:X-Trade Brokers, biuro maklerskie działające na rynku forex, zostało sponsorem jednego z najbardziej utytułowanych zespołów Formuły 1.
Widać dawcy kapitału są hojni :lol:

A wracając do tms ... zrobiłem z nudów antyrekalme :lol:

Nie daj się zwieść ... Pan Forex mieszka w TMS :D a pracuje dla Go4x :lol:

Obrazek
Obrazek

NIE WCHODŹ TAM ! :twisted: www.go4x.pl

Podstawowe szkolenie
(dedykuje Panu Forexowi .. )
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

mwojt
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: mwojt »

....a po drodze pewnie jeszcze dadzą Bugatti Veyrona w ich corocznym konkursie :)

http://sport.onet.pl/f1/f1-polacy-wkrac ... omosc.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

go4x i Formuła 1

Pan Forex chce być jak Sting .. a go4x jak xtb :lol:

Obrazek
to co w ramce powinni pogrubić ...

Jeśli będą pytać, który z brokerów miał najgorszą reklamę mówcie go4x :lol:
Kim jest człowiek, który to wymyśla ?

* chyba znalazłem

A jaka zażarta dyskusja :o
http://www.goldenline.pl/forum/forex-forex/1313256

Reklamy go4x są jak zły dźogurt którego smakował FELIX07
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

forex_lover
Gaduła
Gaduła

Post autor: forex_lover »

Dużo szlamu Go4x już widziałem - znęcam się nad nimi na tym forum strasznie ale tym przerośli samych siebie.

To jest już reklamowe SZAMBO.

Nieuki do szkoły ! Uczyć ich tego jak sie robi reklamy nie będę ale naprawdę żałość ściska jak się to widzi.

Nie wiem czy widzieliście ale sponsorują dział F1 na GóW gazecie z tym samym tekstem. Amatorka. Walczą z XTB czy jak ? Jaki to ma sens ? Czy ktoś światły może mi nakreślić ich strategię ? Z chęcią przeczytam bo dla mnie to brak elementarnej wiedzy reklamowej.

Awatar użytkownika
Ykee
Gaduła
Gaduła

Post autor: Ykee »

forex_lover pisze:Nie wiem czy widzieliście ale sponsorują dział F1 na GóW gazecie z tym samym tekstem. Amatorka. Walczą z XTB czy jak ? Jaki to ma sens ? Czy ktoś światły może mi nakreślić ich strategię ? Z chęcią przeczytam bo dla mnie to brak elementarnej wiedzy reklamowej.
- to nie walka, tylko podpięcie. Jak gęsi w kluczu. Albo jak jazda rowerem ZA ciężarówką. Mniej energii (kasy) wywalasz, a efekt podobny...
More practice, more luck!

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: fxlamer »

Offtop w offtopie, reptile nie bez kozery masz tytuł maniaka i za tą maniakalność maniakowatego maniactwa w ściganiu kretynizmo-debilizmów szacun... :mrgreen:
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

FxCh potępia Go4x ; - )

fxlamer pisze:Offtop w offtopie, reptile nie bez kozery masz tytuł maniaka i za tą maniakalność maniakowatego maniactwa w ściganiu kretynizmo-debilizmów szacun... Mr. Green
:lol:

chciałem być forumową maskotką .. bo w sumie tak to wygląda... :D (ale admin się nie godzi na taki "widzi mi się" status ) :twisted:

Co do reklam ... nie oglądam tv... ale jak czasem widzę przypadkiem i dostrzegam reklamy.... to widać, że na siłę chcą wyprodukować idiotów i za takich nas mają chyba ... ustawiam im więc lustro i każe się im przeglądać poprzez to co robią i jak robią ... :mrgreen:

A naprawdę można inaczej .. i skuteczniej .... z korzyściami :roll:

No nic ... zostaje wpisać w dekalog dla FxCh zakaz uprawiania kultu u tego brokera :lol:

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: MrYogi »

Coś się w google porąbało i na naszym forum ruskie reklamy są wyświetlane :)
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Vanguard »

MrYogi pisze:Coś się w google porąbało i na naszym forum ruskie reklamy są wyświetlane :)
to jest greka. az wstyd nie wiedziec ?!

najlepiej to sobie takie cudo zainstalowac " i nie bedzie niczego " jak to mawial pan z Bialegostoku

ODPOWIEDZ