qduaty pisze: ↑10 lut 2020, 18:52
Czy naprawdę tak ciężko jest zarobić na cfd, że ludzie wracają tutaj na zasadzie "od wpłaty depo do wpłaty depo" a znikają IMO od MC do MC??
Zarobić nie jest ciężko, utrzymywać się z tego - to jest prawdziwe wyzwanie.
Gra na rynkach ma to dodatkowe obciążenie, że oprócz "roboty", trzeba też uporać się z samym sobą.
Co do działu DT i całego forum... to nie te czasy co kiedyś, to se ne vrati
Kiedyś było o wiele więcej merytorycznej treści, teraz...
Aktywnych userów z taką wiedzą fundamentalną jak Anomalia można policzyć na palcach jednej ręki. Ten dziennik jest jednym z najbardziej wartościowych dzienników ostatniego czasu, kiedyś byłby jednym z wielu prowadzonych równolegle.
Dzięki takim userom jak Anomalia, Tolmon, Pawel_FC, Nieśmiertelny Trader ten dział jeszcze dycha i dostarcza wartościowej dawki wiedzy dla innych.
Dawniej był większy wybór, można się było naprawdę dużo nauczyć o AT, AF, całym
cash flow
Co się więc stało z tymi userami?
Niekoniecznie musieli zrezygnować z FX - pojawiły się nowe fora, FB, społeczność się rozproszyła, w końcu można też zarabiać bez udzielania się gdziekolwiek w sieci.
Dział DT został najbardziej aktywną częścią forum, a poziom merytoryczny jest taki, jak całość, czyli średni, w porywach dobry, przy załamaniu formy tragiczny.
Część ludzi, w tym i ja, zagląda i udziela się z sentymentu, bo Nawi, to taki polski forexowy matecznik.
Kiedyś dostałem warna, bo w DT zamieściłem info, że Rafał Majka wygrał etap na TdF, kiedy napisałem do admina, że taką polityką daleko nie zajedzie - dostałem bana.
A teraz... dobrze że nie można dostać w lampe przez monitor
Gdybyś chciał się dowiedzieć jak to kiedyś wyglądało - jeden z najlepszych dzienników, multum ciekawych informacji, mądrych głów i dobrych traderów
post466465.html#p466465