Ja dostałam to w tej formie.
Zaczynając pisać wczorajsze podsumowanie, nie wiedziałam, jak to będzie trudne i jak mnie zamiecie emocjonalnie.
Rejs.
Re: Rejs.
Daj znac ktore za multikonta jest tutaj banAnomalia pisze: ↑21 lip 2024, 17:32Dlaczego się skończyło, dlaczego skończył się Rejs....
Kropelką, która spowodowała, że wysiadłam z okrętu, był moment, kiedy dowiedziałam się o multinickach. Np. czterech u chłopa, z którym tu rozmawialiśmy. Dwóch u osoby, którą darzyłam zaufaniem, szanowałam. Itd...
I dwóch nickach (przypominam - to jedna osoba), które do mnie pisały na pw, obgadując siebie nawzajem.
Jeśli to nie jest aberracja umysłowa, to nie wiem, co nią jest.
Nie chciałam już tu być.

Tamto to stare dzieje, minęły lata. Bez znaczenia.Ink. pisze: ↑22 lip 2024, 13:16Daj znac ktore za multikonta jest tutaj banAnomalia pisze: ↑21 lip 2024, 17:32Dlaczego się skończyło, dlaczego skończył się Rejs....
Kropelką, która spowodowała, że wysiadłam z okrętu, był moment, kiedy dowiedziałam się o multinickach. Np. czterech u chłopa, z którym tu rozmawialiśmy. Dwóch u osoby, którą darzyłam zaufaniem, szanowałam. Itd...
I dwóch nickach (przypominam - to jedna osoba), które do mnie pisały na pw, obgadując siebie nawzajem.
Jeśli to nie jest aberracja umysłowa, to nie wiem, co nią jest.
Nie chciałam już tu być.![]()
Pytanie jest przewrotne czy mi się wydaje?

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Ja tak mam, że jak mnie ktoś o coś pyta to zawsze staram się odpowiedzieć, choćby to było nieistotne- to tytułem wstępu.
Wiem o jednym podwójnym i myślę, że Ty tez masz dwa (jeden aktywny). Ale dość o tym

Zmiana tematu, i Ty jesteś powodem kolejnego pytania.
Robiąc niedawno jakąś lajtową analizę, zbierałam info o ginących zawodach. Tzn. ginących przez innowacje.
Ty jesteś/byłeś maklerem - a ten zawód wg raportów* zniknie w perspektywie 5 lat. Co myślisz o takiej wizji?
W sumie same pytania, bo co będzie z giełdą? Jak będzie działać? Jak zmienią się mechanizmy?
Przekonamy się kiedyś, ale ciekawi mnie to teraz

*nie mam linku pod ręką, ale to chyba z Banku Światowego prognoza.
Wiem, że krótko używałeś drugiego.
A to chyba źle interpretuję w takim razie

Ink. pisze: ↑13 lis 2012, 19:11A ja niestety nie mam żadnej ciekawej historii, bo sam nawet nie pamietam jak zainteresowalem sie forexem i jak trafiłem na to forum
Natomiast ścieżka dość typowa
zainteresowanie finansami, bycie makleremUniwersytet i finanse
GPW
forex
Więc spora cześć mojego zycia to pieniądze i ich liczenie![]()
Daj link bo to chyba nie mój tekst, a jeśli mój to to pewnie 15 lat temu i chyba chodziło to że chciałbym zostać maklerem chodź bardziej stawiam na tezę z to nie ja
chociaż część że moje życie to hajs i jego liczenie brzmi jak moje więc nie wiem