Rejs.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Re: Rejs.

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

ninjaproject pisze:
24 kwie 2020, 13:58
Widzisz, Anomalia, nikt się nie chce obnażać!
Dalej pierdoły nie na temat piszą!
Powoli, wrócimy do równowagi i będziemy rozmawiać w sposób satysfakcjonujący dla wszystkich.
Nie dodawaj oliwy do ognia bo będziesz się w piekle smażył :idea: (mimo, że nie mamy dowodów, że ono istnieje).
To trudne pytania są, myślę że bardzo trudne dla wielu osób :idea:
Bardzo się cieszę z wszystkich odpowiedzi. Są dla mnie cenne, nie tylko ze względu na moje wątpliwości związane z emocjami ale także dlatego, że odpowiedzi są prawdziwe. Nie nadęte, gadanie typu "jezdem zawsze na plus" - ale prawdziwe właśnie. Powodują, że znika myślenie "ja się do tego nie nadaję, mam złą psychikę, jestem słaba" itp - znika ta złuda własnej słabości i nabożność w stosunku do Was, "starych" trejderów. Pozycjonuje w głowie, że wszyscy mamy tego typu problemy.
Bardzo za to dziękuję i jestem wdzięczna - to jakoś zbliża, prawda? Ja tak czuję w każdym razie. I mam nadzieję, że burze za nami i koniec udowadniania czegokolwiek też za nami, że Rejs będzie płynął ldalej i będzie wnosił coś dobrego do życia każdego z nas.
Dzień dobry, współrejsowicze :564:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Anomalia pisze:
24 kwie 2020, 14:12
Powoli, wrócimy do równowagi i będziemy rozmawiać w sposób satysfakcjonujący dla wszystkich.
Ten optymizm :D

Dzień dobry Kapitanie, :564:

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

cajto pisze:
24 kwie 2020, 14:05
Do kroćset, Darek, tylko czasem nie wrzucaj tutaj swoich nagich fotek, każda tolerancja ma swoje granice :rofl:
O właśnie, przypomniałeś mi!!!!
Kiedy przed założeniem Rejsu pytałam naszego fajnego moderatora, czy taki wątek może zaistnieć, nietypowy dziennik, lt+rozmowy+wszystko, dostałam odpowiedź, że ok ale pod warunkiem że żadne gołe zdjęcia się tu nie pojawią :idea: 8)
Proszę mieć to w pamięci w razie W :568:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Anomalia pisze:
24 kwie 2020, 14:21
cajto pisze:
Do kroćset, Darek, tylko czasem nie wrzucaj tutaj swoich nagich fotek, każda tolerancja ma swoje granice :rofl:
O właśnie, przypomniałeś mi!!!!
Kiedy przed założeniem Rejsu pytałam naszego fajnego moderatora, czy taki wątek może zaistnieć, nietypowy dziennik, lt+rozmowy+wszystko, dostałam odpowiedź, że ok ale pod warunkiem że żadne gołe zdjęcia się tu nie pojawią :idea: 8)
Proszę mieć to w pamięci w razie W :568:
No w końcu po rozszyfrowaniu zrozumiałem :D
aż dziw że nie można tego pojąć

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

cajto pisze:

I mnie bardziej pasuje kontynuacja ruchu do wsparcia na 1.4, niż powrót do oporów na 1.41.
Dla mnie za wysokie (zbyt wolne) TFy do gry, lubię taką odmianę DT jaką gram - kilka godzin od rana = kilka setupów na kilku parach. Oczywiście, z różnych przyczyn, nie wszystkie zagrane, ale można iść na spacer z psem, zjeść w spokoju obiad i dalej grać, albo robić wiele innych rzeczy :wink:
Bez zerkania w telefon co tam na froncie :!:
Co kto lubi, czuje i rozumie :564:
Cajto żeby zobaczyć luke za wzgórzem trzeba sie wznieść ponad
dlatego używam drona do wykresu :wink:

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Na E/U rebus - 10 ostatnich M30 (po kolei) ma korpusy bycze, jest moc...
Ale na H1 mamy kanał spadkowy, który teoretycznie jest dopiero w połowie budowy.
IMO poprawią lokalne High, stukną w górną bandę, być może fake górą, ale cały zasięg na dziś, w obojętnie którą stronę, chyba już nie :roll:

@Tomasz - latanie nie dla mnie, ja się cykam :):
Widok z drona - widok z samolotu :568:
Sześć razy leciałem, sześć razy kazali mi się wynosić z samolotu. W środku lotu :?
I nie ma, że 700 metrów do ziemi, spadaj chłopaku :569: :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dzikson
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dzikson »

cajto pisze:
24 kwie 2020, 14:48
@Tomasz - latanie nie dla mnie, ja się cykam :):
Widok z drona - widok z samolotu :568:
Sześć razy leciałem, sześć razy kazali mi się wynosić z samolotu. W środku lotu :?
I nie ma, że 700 metrów do ziemi, spadaj chłopaku :569: :D
Widzisz, a ja się cykam, ale mnie to jara :D mam za sobą skok z 4km, mam dwa latawce którymi już latałem na lądzie, jeden kite na wodę, drugi typowy na ląd, i gdzie tam w myślach jest szybowiec na własność 8) Cykam się też prędkości a ją uwielbiam. Tak myśląc to ja w ogóle straszny cykor jestem
"Dla każdego inaczej wygląda kawałek nieba, własna sieć odrzutowców kontra pół chleba.."
RR Brygada

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Anomalio, toż przecież wszyscy jesteś ludźmi, człowiekami, Homo sapiens sapiens, i o ile ktoś nie jest jakoś inaczej, to zasadniczo wszyscy się mieścimy w średniej, przeciętnej normalnego człowieka.

PS. A ja mam paraliżujący lęk wysokości...
I co mam zrobić?
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Dzikson - każdy normalny człowiek się cyka 8)
Frajda ze skoków była ogromna, później nie ciągnęliśmy za uchwyt, tylko czekaliśmy na automat do otwarcia czaszy, żeby dłużej czuć ten pęd :D
Pamiętam taką sytuację - skakaliśmy z AN26, wchodzi tam ok 30 osób, stoi się w dwóch rzędach. Najpierw skacze jeden rząd, później drugi. Przy bramce, tuż przy otwartym tylnym luku stoi instruktor. No i jeden z chłopaków dostał blokadę, huk wiatru, ścisk, emocje, a on się drze "panie kapitanie, ja się boję, za cholerę nie skoczę!!!"
Kapitan na to "jak, nie?!" i cyk, odpiął mu czaszę od stabilizatora. Ta dostała trochę wiatru i fiuuuu razem z koleżką.
Ten widok i ten krzyk "NIEEEEEE!!!!!" :509:

@Darek - jeśli ci nie przeszkadza, to nic. Jeśli jednak mocno przeszkadza, to trzeba nad nim popracować i zniwelować.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

@cajto i robisz coś z tym EU
loty mam po wojsku
dlatego dron to jak strazak xab-a

ODPOWIEDZ