Powoli, wrócimy do równowagi i będziemy rozmawiać w sposób satysfakcjonujący dla wszystkich.ninjaproject pisze: 24 kwie 2020, 13:58 Widzisz, Anomalia, nikt się nie chce obnażać!
Dalej pierdoły nie na temat piszą!
Nie dodawaj oliwy do ognia bo będziesz się w piekle smażył
 (mimo, że nie mamy dowodów, że ono istnieje).
  (mimo, że nie mamy dowodów, że ono istnieje).To trudne pytania są, myślę że bardzo trudne dla wielu osób

Bardzo się cieszę z wszystkich odpowiedzi. Są dla mnie cenne, nie tylko ze względu na moje wątpliwości związane z emocjami ale także dlatego, że odpowiedzi są prawdziwe. Nie nadęte, gadanie typu "jezdem zawsze na plus" - ale prawdziwe właśnie. Powodują, że znika myślenie "ja się do tego nie nadaję, mam złą psychikę, jestem słaba" itp - znika ta złuda własnej słabości i nabożność w stosunku do Was, "starych" trejderów. Pozycjonuje w głowie, że wszyscy mamy tego typu problemy.
Bardzo za to dziękuję i jestem wdzięczna - to jakoś zbliża, prawda? Ja tak czuję w każdym razie. I mam nadzieję, że burze za nami i koniec udowadniania czegokolwiek też za nami, że Rejs będzie płynął ldalej i będzie wnosił coś dobrego do życia każdego z nas.
Dzień dobry, współrejsowicze