@Dadas - wszyscy na coś czekamy, setup, TP, BE, SL... nic nie dzieje się JUŻ, to nie wybuch supernowej
@Qduaty - po ujemnej skali na WTI, opcja wstecznego na wykresach nie taka nieprawdopodobna
Żebyś się nie zdziwił, jak brok ci maila posle: "Panie Kudłacz, dej Pan zysk ze wczoraj"
Świeżak z DT jest przekonany, że spadki na indeksach są wspomnieniem, więc nie wszyscy
@Krab - pociśnięcie Kermitowi nie jest fajne, jest chamskie. Trzeba pamietać jednak, ze kto sieje wiatr, ten zbiera burzę

Im dłużej przebywasz na DT, tym bardziej stajesz się wypaczony, zaczynasz dodawać ludzi do ignorów, bo chamy i prostaki... Ale czy wszyscy? Czy ignorujący sami nie są bez winy?
Nigdy nikogo nie dałem w ignory, nawet Dadasa, bo nikt nie był w stosunku do mnie chamski. Nie raz i nie dwa kłóciłem się z innymi, jak dziś z XABem Niestrudzonym Strażnikiem

ale poniżej pewnego poziomu staram się nigdy nie schodzić.
Czasem ludzie naprawdę proszą się o kubeł zimnej wody, swoja niewiedzą, arogancją, itp. Z reguły ten kubeł nie jest przyjemny i budzi agresję, dlatego tyle tam spięć.
Dla mnie DT jest jak zjedzenie Maca i zapicie go jabolem, raz na jakiś czas można, ale nie za często - zgaga, kac, nudności

Widzę, że pijesz w duchu patriotycznym, tylko nie szalej jak Olbrychski z szablą w Zachęcie