https://www.o2.pl/artykul/koronawirus-w ... aki1_OZIiw
No i u sąsiadów narobiło się. Toż to tragedia na miarę 8 maja 1945.

Dzisiaj pewnie Makrela wystąpi z drugim orędziem do narodu.

Możesz napisać co cię tak świeżbi?El Primo pisze: ↑20 mar 2020, 13:37Sorry, nie widziałeś nawet wykresu dziennego, nie masz pojęcia o handlu prawami do emisji CO2. Jak już ogarniesz temat kontraktu CO2 to wrzuć wykres i analizę tutaj u Anomalii to porozmawiamy a tymczasem daj luz i nie cwaniakujninjaproject pisze: ↑19 mar 2020, 19:35E tam, inne! Tylko pozornie. Popyt i podaż się tak samo rysują na wykresach świecowych, więc nie ma "innych" instrumentów, tylko jest kwestia czy trader rozumie co pokazuje wykres, czy nie rozumie.![]()
To samo bym powiedział odnośnie "cwaniakowania"!
https://www.miejski.pl/slowo-Leszczninjaproject pisze: ↑21 mar 2020, 08:09To samo bym powiedział odnośnie "cwaniakowania"!
Jakim filtrem się posługujesz?
Ponieważ, ja nie uważam, żeby określenie "leszcz" było niekulturalne.
Wskakuje taki, nie wie do kogo pisze, i rzuca się jak leszcz, no to leszcz.
Natomiast twoja groźba "...albo wyjazd" ........ to na moim forum byś za to dostał co najmniej zaproszenie do trybunału!
Człowieka za burtę wyrzucać![]()
![]()
?
qduaty pisze: ↑21 mar 2020, 08:43Z bluzgami netowymi to bywa różnie... Kiedyś lata temu na jednej z grup usenetowych miałem serię spięć z jednym kolesiem. Ja generalnie nie jestem agresywny, szczególnie w sieci, ale w tym przypadku nie żałowaliśmy sobie, dogryzaliśmy w mało subtelny sposób. No i jakiś czas potem mieliśmy takie nieformalne spotkanie grupowe. I nagle stanął przede mną dwumetrowy dryblas. Miał kocie ruchy i wyglądał jak któryś z braci Kliczko. Popatrzył na mnie przenikliwie i spytał: "No i co teraz mały?" Odburknąłem, że tylko nie mały. Mam w końcu 176cm wzrostu, nie ma lipy. Popatrzył na mnie wzrokiem bazyliszka. "To może teraz powtórzysz mi to co wypisywałeś w necie?" A pewnie, że powtórzę. Powtórzyłem i nawet wzbogaciłem nieco przekaz. Popatrzył na mnie groźnie. "To w tej sytuacji musimy dać sobie po razie" I palnął mnie w ucho. Ponieważ byłem na to przygotowany, odpowiedziałem ogniem. Pech chciał, że pacnąłem go w stronę w którą robił unik i wyszło nieco za mocno. Zmartwiałem i pomyślałem z rezygnacją, że teraz to już dostanę regularny łomot. Ale on zaczął się strasznie śmiać, poklepał mnie po ramieniu i powiedział, że teraz to już możemy z czystym sumieniem iść na piwo. I zostaliśmy najlepszymi kumplami...ninjaproject pisze: ↑21 mar 2020, 08:09Jakbyś do mnie na ulicy tak powiedział to byś się uczył oddychać ze złamanym nosem albo gryźć bez jedynek..
Zapedzasz się coraz bardziej.. w końcu Anomalia się wkurwi..
Ninja, a możesz prostymi słowy wytłumaczyć leszczynie-zapominajce, co widzisz? Bardzo cenię możliwość poznania innego spojrzenia, niż moje. Daj się skusić, proszęninjaproject pisze: ↑20 mar 2020, 22:55CFI2.jpg
Wykres jak każdy inny.
Całkowicie techniczny.
Tylko, trzeba mieć pojęcie, a nie cwaniakowć, kolego leszczu.
CFI2.jpg
Tu wszystko widać gołym okiem...
CFI2_Monthly.jpg
Mnie do tego nie mieszaj K.apitanie
Jestem pacyfistą i za przemocą zbytnio nie przepadam... Ale czasami trzeba wyrwać chwastaAnomalia pisze: ↑21 mar 2020, 10:24Ninja, a możesz prostymi słowy wytłumaczyć leszczynie-zapominajce, co widzisz? Bardzo cenię możliwość poznania innego spojrzenia, niż moje. Daj się skusić, proszęninjaproject pisze: ↑20 mar 2020, 22:55CFI2.jpg
Wykres jak każdy inny.
Całkowicie techniczny.
Tylko, trzeba mieć pojęcie, a nie cwaniakowć, kolego leszczu.
CFI2.jpg
Tu wszystko widać gołym okiem...
CFI2_Monthly.jpg![]()
nieudaczniku, czyli jak pojedziemy na Rejsowe spotkanie do Tolmona to będzie się trzeba z Tobą bić żeby się zakupmlować?![]()