Dzień 3 i 4 mam co kwartał

Dzień 3 i 4 mam co kwartał
To zależy, czy byłoby to polecenie mądre, głupie, złe, czy dobre.Tolmon_Nika pisze: ↑20 mar 2020, 13:04Życiowociekawe czy, byś nie wykonał mojego polecenia związanego z wykonywanym zawodem (pracą )
![]()
Sorry, nie widziałeś nawet wykresu dziennego, nie masz pojęcia o handlu prawami do emisji CO2. Jak już ogarniesz temat kontraktu CO2 to wrzuć wykres i analizę tutaj u Anomalii to porozmawiamy a tymczasem daj luz i nie cwaniakujninjaproject pisze: ↑19 mar 2020, 19:35E tam, inne! Tylko pozornie. Popyt i podaż się tak samo rysują na wykresach świecowych, więc nie ma "innych" instrumentów, tylko jest kwestia czy trader rozumie co pokazuje wykres, czy nie rozumie.
Plan ty zapodałaś. Brak sexu jest oczywisty.
Ha, ha, ha, ....Tolmon_Nika pisze: ↑20 mar 2020, 13:33Jak u Ciebie tylko jedno ,nie dziwię się teraz że babę "często boli głowa"![]()
Masz sporo racji we fragmentach, które pominąłem w tym cytacie, ale te cytowane... Od ludzi z poglądami jak twoje, łukiem szerokim, jak najszerszym.krab29 pisze: ↑20 mar 2020, 13:58Dla mnie w Afryce mieszkają murzyni, w Indiach hindusi, w Ameryce indianie. Ciapate. Kto z was używa terminu ruscy, ruskie, kacapy, kto szkopy, szfaby, czy banderowcy?
Natomiast jakbym zobaczył czarno-czerwoną to pierwszy krzyczałbym STRZELAĆ DO NICH. Czy dlatego jestem rasistą i mam nieodpowiednie poglądy. Dla mnie to instynkt samozachowawczy. Dlaczego obwiązuje jedna prawda a każdy który inaczej niż oficjalna linia jest zły.
Tutaj Tolmon odpowiem ci tak. Miałem kredyt na mieszkanie, małe dziecko czyli 3 osoby do wykarmienia. Miałem pracę w której miałem oszukiwać ludzi. Co zrobiłem? Rzuciłem ją. Dla dziecka kiedyś kupiłem ze 30 opakować bebiko bo byla promocja 2-3zł na kartonie. Ale zostałem człowiekiem. Co mam z tego. Spotykam na osiedlu przedstawiciela wykonawcy: Pana Sławka. I wiesz co? Podajemy sobie zawsze rękę. Można? Można. Czyll jako pracodawcy wiesz co bym ci powiedział?Tolmon_Nika pisze: ↑20 mar 2020, 13:04Życiowociekawe czy, byś nie wykonał mojego polecenia związanego z wykonywanym zawodem (pracą )
![]()
krab29 pisze: ↑20 mar 2020, 14:16Tutaj Tolmon odpowiem ci tak................Tolmon_Nika pisze: ↑20 mar 2020, 13:04Życiowociekawe czy, byś nie wykonał mojego polecenia związanego z wykonywanym zawodem (pracą )
![]()
już nie będę cię dręczyłcajto pisze: ↑20 mar 2020, 14:16Masz sporo racji we fragmentach, które pominąłem w tym cytacie, ale te cytowane... Od ludzi z poglądami jak twoje, łukiem szerokim, jak najszerszym.krab29 pisze: ↑20 mar 2020, 13:58Dla mnie w Afryce mieszkają murzyni, w Indiach hindusi, w Ameryce indianie. Ciapate. Kto z was używa terminu ruscy, ruskie, kacapy, kto szkopy, szfaby, czy banderowcy?
Natomiast jakbym zobaczył czarno-czerwoną to pierwszy krzyczałbym STRZELAĆ DO NICH. Czy dlatego jestem rasistą i mam nieodpowiednie poglądy. Dla mnie to instynkt samozachowawczy. Dlaczego obwiązuje jedna prawda a każdy który inaczej niż oficjalna linia jest zły.
Przyłączam się do opinii @cajto i jego wcześniejszego wpisu :
cytując forumowego klasyka: tyle temat
Nie wiem czy wiesz ale w wielu krajach za taki tekst bys dostał kopa z forum aż by furczało. Dla przykładu Szwecja, Belgia itp. Wiem, wiem tam przeciez to zyje głównie lewactwo itp. bełkot. Nie ma to jak w Polsce "prawdziwi patrioci, uczciwi, porządni i bogobojni"