Rejs.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Re: Rejs.

Nieprzeczytany post autor: cajto »

@Tolmon - weekendowe otwarcia u brokera ICM.

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

cajto pisze:
10 mar 2020, 09:35
@Tolmon - weekendowe otwarcia u brokera ICM.
OK - zdziwiłem się że nie masz 7/24 :shock:
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Balans pisze:
09 mar 2020, 19:13
PS. Dzień Dobry :)
Dzień dobry, nowy współrejsowiczu :564:
Zasady Rejsu - niczemu się nie dziwimy, każdy temat spontaniczny jest ok, nie strzelamy fochów, nie obrażamy się i innych, nie potykamy o własne ego :568: Jeśli dojdzie do rękoczynów słownych i poleje się wirtualna krew - tzw. kapitan nie będzie na mopie jeździł i czyścił pokładu, każdy to robi sam. Nie piorę, nie prasuję, nie gotuję, czasem wkurzam i w ogóle, aktualnie mam globusa :lol:
Pamiętam, że na fx nie masz zbyt długiego stażu (od lipca 2019?), więc uważaj co czytasz bo raz przeczytane nigdy się nie odczyta, to tak apropos działu dt. I moich wpisów też.

A teraz, jako że usłyszałam w samochodowym radio, że dziś męskie święto - wszystkiego dobrego, koledzy :idea:
(ninjo - to jest ŻART - nie dyskryminuję, nie utrwalam stereotypów, nie szerzę alkoholizmu, nie utrwalam stereotypów tylko żartuję :idea: )

Dobrego dnia, współrejsowicze :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Anomalia pisze:
10 mar 2020, 11:38
A teraz, jako że usłyszałam w samochodowym radio, że dziś męskie święto - wszystkiego dobrego, koledzy :idea:
(ninjo - to jest ŻART - nie dyskryminuję, nie utrwalam stereotypów, nie szerzę alkoholizmu, nie utrwalam stereotypów tylko żartuję :idea: )
Dobrego dnia, współrejsowicze :564:
Hmm... gdyby to było dobre wino to jeszcze......... a Ty nam serwujesz " siuśki św. Niuśki" :mrgreen:
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Dzięki Anomalio :D

Co do "prezentu", znam takiego jednego, co byłby z niego mocno uchachany :564:
https://www.youtube.com/watch?v=Q3XzcXk ... CC&index=9

Awatar użytkownika
qduaty
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: qduaty »

Dzie-ku-je-my :D
Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc ;)
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

Pij, pij, nie będziesz mógł!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
dzikson
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dzikson »

ale mnie tu dawno nie było i nie będę ukrywał że nie przeczytam wszystkich zaległych postów bo jest ich z milion 8)
dzięki Anomalio za pełną lodówkę trunków których pod każdą postacią nie lubię :shock:
Ciekawe rzeczy @Cajto piszę, tzn. że kogoś dosięgnął MC z działu DT? hehe Ktoś mi kiedyś powiedział coś takiego: "pamiętaj, nigdy nie jest tak tanio żeby nie mogło być taniej, i tak drogo żeby nie mogło być drożej", więc jak ktoś myśli że dołek dołków jest już, to niech pomyśli co zrobi jeśli dołek dołków będzie dopiero za tydzień lub miesiąc a korekta się nie zapowiada..

W razie zgryźliwości; wiem że jak cena spadnie do 0 (zero) to taniej już nie będzie ale nie o tym piszę, i każdy chyba o tym wie..
"Dla każdego inaczej wygląda kawałek nieba, własna sieć odrzutowców kontra pół chleba.."
RR Brygada

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nie zajdę jak nie wygonicie tego koronawirusa :rofl:
misio.jpg
:mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

ninjaproject pisze:
10 mar 2020, 12:55
Pij, pij, nie będziesz mógł!
Prowadzić samochodu? 8)
Tolmon_Nika pisze:
10 mar 2020, 12:06
Hmm... gdyby to było dobre wino to jeszcze......... a Ty nam serwujesz " siuśki św. Niuśki" :mrgreen:
Grymaśnik 8)
Naprawdę kozy tak siedzą na drzewach jak u nas szpaki?

Zboczę jeszcze do koronawirusa, wybacz. Bardzo mnie jedna rzecz ciekawiła od wielu dni - jak zareaguje Kościół.
Zakazano imprez masowych... nie obowiązuje Kościoła, prawda?
Teraz zastanawia mnie, jak owa instytucja zachowa się w świetle bliskich uroczystości, i chyba zaczynam mieć jasność sprawy.
Koronawirus w Polsce. Nowe zalecenia Kościoła.
"Proszę o zwiększenie liczby niedzielnych mszy świętych, aby jednorazowo w liturgiach mogła uczestniczyć liczba wiernych odpowiednia do wytycznych służb sanitarnych - przekazał w specjalnym oświadczeniu przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski Abp Stanisław Gądecki."
"W swoim komunikacie abp Gądecki napisał, "że tak jak szpitale leczą choroby ciała, tak kościoły służą m.in. leczeniu chorób ducha, dlatego jest niewyobrażalne, abyśmy nie modlili się w naszych kościołach".
"Módlmy się o zdrowie dla chorych oraz w intencji lekarzy, personelu medycznego i wszystkich służb, które działają w celu zatrzymania rozprzestrzeniania się tego wirusa. Módlmy się o wygaśnięcie epidemii".
Do czego zmierzam? Ano do tego, że mieszkam w miejscu, w którym co roku w jedną wiosenną niedzielę zbiera się kilkusettysięczny tłum wiernych z całego świata, z każdego kontynentu. Rozumiem potrzebę osób wierzących bycia tu i modlitwy, w tym o wygaśnięcie epidemii, ale jakoś mi się w głowie nie mieści, że tak wielkie zgromadzenie może się odbyć.
A chyba może :roll:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

ODPOWIEDZ