Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Kupilem Tak Tak w erze i właczyłem promocję nielimitowany internet 100 MB, po przekroczeniu których internet dziala dalej, ale predkośc spada.
Zobaczę jak długo pociągnę na 100 MB. Uzywam Taktaka tylko do tej aplikacji
Zobaczę jak długo pociągnę na 100 MB. Uzywam Taktaka tylko do tej aplikacji
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Witam,
Z mojego trzy tygodniowego "doświadczenia" na rynku forex, w tym tygodnia spędzonego na omawianej platformie, wynika że oprocentowanie depozytu na Oandzie jest zależne od oprocentowania waluty, w której prowadzone jest konto.
Przykładowo jeżeli założysz konto w EUR to na dzień dzisiejszy oprocentowanie wyniesie 0,85% w skali roku, jeżeli w AUD 4,2%.
Aktualne oprocentowania można sprawdzić w zakładce:
Resources - Interest Rates, wybieramy walutę i sprawdzamy BID.
Patrząc na różnice w oprocentowaniu przyszła mi do głowy pewna myśl i stąd moje pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Czy orientuje się ktoś jak wygląda przelewanie pieniędzy pomiędzy dwoma kontami (główne i subkonto) prowadzonymi w dwóch różnych walutach. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeśli tak, to czy waluty są przeliczane po obowiązującym w danej chwili kursie?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Łukasz.
Z mojego trzy tygodniowego "doświadczenia" na rynku forex, w tym tygodnia spędzonego na omawianej platformie, wynika że oprocentowanie depozytu na Oandzie jest zależne od oprocentowania waluty, w której prowadzone jest konto.
Przykładowo jeżeli założysz konto w EUR to na dzień dzisiejszy oprocentowanie wyniesie 0,85% w skali roku, jeżeli w AUD 4,2%.
Aktualne oprocentowania można sprawdzić w zakładce:
Resources - Interest Rates, wybieramy walutę i sprawdzamy BID.
Patrząc na różnice w oprocentowaniu przyszła mi do głowy pewna myśl i stąd moje pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Czy orientuje się ktoś jak wygląda przelewanie pieniędzy pomiędzy dwoma kontami (główne i subkonto) prowadzonymi w dwóch różnych walutach. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeśli tak, to czy waluty są przeliczane po obowiązującym w danej chwili kursie?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
Łukasz.
Tak, jest to możliwe i jest to przeliczane wg aktualnego kursu (masz bodajże 10 sek na zatwierdzenie przelewu po czym musisz znowu odswieżyć przycisk).Vic pisze:Czy orientuje się ktoś jak wygląda przelewanie pieniędzy pomiędzy dwoma kontami (główne i subkonto) prowadzonymi w dwóch różnych walutach. Czy jest to w ogóle możliwe? Jeśli tak, to czy waluty są przeliczane po obowiązującym w danej chwili kursie?
-
- Uczestnik
hehe ... a co się stało ?starszy pajo pisze:Jak zamknąć konto na Oandzie? Chcę z nimi skończyć raz na zawsze.
Wypłać kasę jeśli coś zostało i po sprawie.. usuń tel kontaktowy, e-mail lub zmień.

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)