SEROL666 pisze: ↑14 maja 2023, 13:52
To co robi RZ to się do prokuratury nadaje kolego. Chyba nie wiele o nim wiesz pewnie nawet nie czytałeś tego co na forum umieściliśmy o nim. Wszystkie szemrane akcje miały na celu promowanie jego osoby i tyle cała reszta to pusty frazes. Ostatni jego trade równo rok temu na wig20 walnął LONG trendzie spadkowym i pierniczył że będzie trzymał do września - zrobił to aby wciągnąć innych ludzi do pchania wykresu w górę. Poszukaj sobie jak to się skończyło, z reszta Szwajcar go wyjaśnił. Posłuchaj co o nim mówią jego dawni "bliscy" przyjaciele.
Jak taki koleś ci imponuje i jest wg. ciebie "transparentny" to chyba nie wiesz co piszesz. Wiesz co by się stało na zachodzie z takim "celebrytą" spekulantem ??? Spotkałby go ostracyzm społeczny ! A W PL "wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy".
Przestań obrażać ludzi tylko dlatego że nie chcą ci pokazywać ile zarabiają. Już takich podglądaczy-inwigilatorów było trochę na forum wszystkim prędzej czy później to "się przejadło".
dobre,
Taaaa szwajcar, następny trejder
) dobre dobre. Tu mnie rozśmieszyłeś. To jest trajder jak ninja
moze gorzej bo wystepuje w filmikach mówiąc poszłem, pewnie też ma super argumenty dlaczego nigdy nie pokaże swojej gry
To co sobe robi zaorski to sobie robi, czy się promuje czy sra w lesie to mnie nie interesuje. Sam napisałem, że nie jest takim trejderem jak by chciał bo a to tokeny a to inne biznesy. Ale co mnie obchodzi co robi. Tak samo skompromitował się Andel pokazując te jego spółki. Co kogo to obchodzi, każdy robi spółki i co, że dziwne koszty w fakturach? Kazdy normalny człowiek orze jak może w swoich spółkach. To, że raz wziął te 700 ETH? No i co z tego, nawet jak przegiął. Może wiedział, że jak przewali to odda z czegoś innego, cholera go wie. Oczywiście wszyscy poza nim są święci
Imponuje mi tak samo jak Kaleidoscope i kazdy, kto nie boi sie pokazać jak gra.
Ja nie obrażam ludzi, człowieku, to że bardziej cenie tych co nie boja się pokazać wnioskujesz że reszte obrażam ?
No cóż, ktoś może nawet powiedzieć, że czuje się pobity z tego powodu, nic na takie problemy nie poradzę