Kompletnie mnie nie obchodzi jakim człowiekiem jest Zaorski, zwisa mi to jak zeszłoroczny śnieg.
Pokazuje swoje zagrania i ma tylko w tym temacie u mnie szacunek. A że może jest złym człowiekiem bo np bije psy to mnie nie interesuje.
Tak samo darze szacunkiem danboo, i każdego kto nie boi się pokazać swojej gry. Mam takie prawo. Nie rozpatruje czy ktoś zarabia z tej gry czy traci. To też mi zwisa.
Skoro wszędzie się pisze, że 99% traci, to domniemywam, że 99% grających nie pokazujących swojej gry gówno zarabia. Niestety. Może np Ty jesteś w tym 1 %, nie mam pojęcia.
Każdy kto ze mną dyskutuje i kto nie pokazuje swojej gry jest dla mnie trejderem z identycznymmi sukcesami jak danboo, tylko danboo cenie bardziej bo pokazuje co gra.

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Ja najwięcej nauczyłem się od gościa, który nie pokazywał swojej gry, co jest ciekawe, był moderatorem na forum zagranicznym o systemie woodiego, i to było coś koło 2002 roku i tam się uczyłem, potem się zjawił na tym forum jako kaysersoze i następny nick templar. Też nie pokazywał swojej gry, a był dobry, wiec tez wiem że nie każdy chce pokazywać i ok. Ale ci co nie boją się pokazać to są goście dla mnie.