brother pisze:Cadermo Głupoty straszne piszesz, Nie bądź chciwym aptekarzem czasami lepiej odpuścić 2 3 pipsy niż czekać do pełnego poziomu gdzie cena może agresywnie wybić/odbić zjadając twój TP. Wszystko zależy od tego jak idzie cena, jak widzisz duże momentum to wiadomo można czekać na TP, jak są kłopoty to trzeba brać zysk trochę mniejszy ale zawsze zysk.
Bratku ,nie jestem żadnym chciwym aptekarzem.. Jak zaczniesz grać codziennie to sam mi przyznasz rację. W regularnym tradingu będzie Cię męczyć ta niepewność typu czy zamykać czy nie ,a może przebije TP ,może poczekam itd.
I wtedy dojdziesz do wniosku ,że lepiej ustalić sobie jasne ,stałe zasady gry i takie wahania w podejmowaniu decyzji ci zbrzydną... Pewnie mi teraz nie uwierzysz ,ale sam się przekonasz kiedyś ,że najlepsze są proste rozwiązania i bez zbędnych pierdół w stylu zamykania wcześniej... To właśnie takie zachowanie nazwałbym chciwością ,bo za wszelką cenę chcesz zgarnąć taget.
Robiąc tak jak mówisz po prostu po kilku tygodniach gry zacznie CI się wszystko mieszać i CI się odechce postępowania wbrew jasnym zasadom. To zasady tak naprawdę sprawiają ,że idzie to jakoś ogarnąć ,bo im więcej niewiadomych tym gorzej.
Bratku, nie spamuj tam na dole

Twoja teoria jest dobra na granie z doskoku ,ale nie na regularny trading. Twój post na dole jest totalnym spamem i wybuchem złości i zazdrości . Wypij meliske

Na forum napisałem dużo na temat forexu,przejrzyj moje posty ,a potem gadaj głupoty. Za te rzeczy dostałem pochwały . Nie spinaj sie tak ,tylko do roboty i może w końcu zrozumiesz o czym pisałem w tym poście

Post zgłosiłem jako spam do usunięcia