Project: From MarginCall to StopOut
Re: Project: From MarginCall to StopOut
a ja mam pewne wątpliwości 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
candleelephants2 czemu nie wywalilo Cie na wczesniejszym LOW tylko na pózniejszym, poza tym wyzej? nie czaje tegocandleelephants2 pisze:prawie co drugi SO taki był, dodawałem kiedyś nawet taką transakcje w dziale humor (wywaliło na spreadzie ok o 0,5p, potem poszło w przeciwną kilkastet pip).pechowy jestem

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Też siedze i sie zastanawiam nad tym
ciekawi mnie mocno odpowiedź:D

Mógł hedgować i zdjął w spokojniejszej sytuacji (często się tak robi no nie?).. to też jest właśnie ciekawy aspekt
..ale spekuluje jak było - może się wyjaśni.. 

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Zamknął z ręcznie w okolicach Stop-out.
czyli do SO bylo jeszcze miejsce...gfx pisze:Zamknął z ręcznie w okolicach Stop-out.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
- candleelephants2
- Gaduła
racja sam nie pamiętam tej sytuacji dokładnie widocznie musiałem zamknąć za jakimś tam low.wrzuciłem pierwszy lepszy większy minus. W wolnej chwili poszukam więcej.
gdzieś jest to drzewo.
No i teraz mamy ciekawy przykład
czyli rynek zawrócił dość dokladnie ale nie rynek sie wywalil na SO tylko ty siebie sam wywaliłeś wyczuwając bardzo dobrze najgorszy moment, specjalnie tak wyszedłeś czy przypadek? moim zdaniem przypadek
i tak właśnie jest ze wszystkimi SO wywalinymi w takich miejscach, ktos zaklada X lot na X depo a zbieg okoliczności i pech sprawia że wywala w najgorszym miejscu 

- candleelephants2
- Gaduła
swoją drogą nieumiejętność wyznaczenia odpowiedniego Sla też jest zmorą. Nie SO ale też ekstremalne przypadki
edit
+dziś
edit
+dziś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gdzieś jest to drzewo.
- candleelephants2
- Gaduła
napewno nie przypadek ink zawsze ustawiam sla za jakimś low/high a że często przebija i zaraz wraca to inna sprawa
gdzieś jest to drzewo.