ProFX
TP=zmiana któregokolwiek wskaźnika na wskazanie przeciwnego kierunku do zajętej pozycjivoodoo child pisze:A czy ten system ustala jakoś poziomy TP i SL??
do SL jest specjalny wskaźnik, który pokazuje Ci z dokładnością do pipsa gdzie trzeba postawić SL.
Dodano po 2 minutach:
dokładnieMrYogi pisze:Wszystko masz na blogu
zapraszam do mojego bloga: www.astrafx.blogspot.com

tam są wszelkie info i wyniki
blog powstał w celu umieszczanie wszystkich info w jednym, centralnym miejscu dostępnym dla wszystkich
Dodano po 14 godzinach 56 minutach:
ok, potestowałem trochę i... PROFX odpala się na każdym rachunku, którego jestem właścicielem, więc można założyć rachunek demo, wpisać mnie jako właściciela i powinno działać.
Astra jak zamierzasz wcielic automat w normalny tryb pracy?
Pytanie brzmi moze glupio, jednak marzeniem kazdego z nas jest uruchomienie "samograja" , ktory robi kase. Czy masz zamiar pozycje otwierac /zamykac recznie korzystajac z sygnalow automata, czy to tez bedzie on to zalatwiac (mysle o realu)? Mialem kiedys okazje przypatrzyc pracy faceta, ktory sam sprzedaje sygnaly klienteli z wyzszej polki, jednak co mnie zdziwilo, kazde wejscie/wyjscie bylo u niego traktowane manulalnie (mimo, ze gosc pracuje na omedze)
Czy masz zamiar MT4 zainstalowac na serwerze, czy tez siedziec przed kompem?
Wkrotce, bede musial korzystac (zawodowo) z serwera, za ktorego wynajmowanie, i tak musze zaplacic, wiec pomyslalem sobie, zeby zainstalowac MT4 i puscic samograja .
Jesli ktos ma na tym polu doswiadczenie, bylo by bardzo pomocne, gdyby sie podzielil swoimi uwagami.
PS. Fajny blog

Czy masz zamiar MT4 zainstalowac na serwerze, czy tez siedziec przed kompem?
Wkrotce, bede musial korzystac (zawodowo) z serwera, za ktorego wynajmowanie, i tak musze zaplacic, wiec pomyslalem sobie, zeby zainstalowac MT4 i puscic samograja .
Jesli ktos ma na tym polu doswiadczenie, bylo by bardzo pomocne, gdyby sie podzielil swoimi uwagami.
PS. Fajny blog

Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

wiesz... generalnie EA jest po to, aby trochę "odciążyć" tradera. MT4 instaluje na vps i tam instaluje i konfiguruje EA, czyli tzw. samograj. Oczywiście ja przynajmniej raz dziennie loguje się na server aby sprawdzić czy mt4 nie rozłączyło sie z brokerem i generalnie czy wszystko gra. Oczywiście na kompie domowym też mam mt4 ale tylko celu podglądu składanych zleceń i wyników EA. Robot działa cała dobę z vps.
PS.
Dzięki
PS.
Dzięki